Gå till huvudinnehåll

MagniLink PCViewer Standalone är här!


– ger ökad flexibilitet för användaren
 

Vi är glada att kunna presentera MagniLink PCViewerTM­­ Standalone  −  en mjukvara som kan användas på en Windowsbaserad PC utan att den är kopplad till en MagniLink läskamera.


Med mjukvaran kan du OCR-behandla dokument och få dessa upplästa av den inbyggda talsyntesen. Du kan även visa den OCR-behandlade texten med eller utan tal i olika visningslägen anpassade för synsvaga.
 

Två bilder som visar OCR-behandlad text och olika visningslägen i MagniLink PCViewer.


Det går att OCR-behandla text från en sparad bild som sedan tidigare är tagen med en ansluten MagniLink kamera, men det går också att dra in andra dokument (exempelvis PDF-filer) i programmet för att få dem OCR-behandlade. Det är möjligt att spara det som är OCR-behandlat som en ljudfil (.wav) och du kan förstora och navigera i OCR-bilden. Det är också möjligt att klistra in text rakt in i programmet för att få den uppläst. 
 

Mer information om MagniLink PCViewerTM­­ Standalone
 

Se video om hur du aktiverar/inaktiverar licensen för MagniLink PCViewer Standalone


Se video om OCR-funktionen i MagniLink PCViewer Standalone

 

 

 

MagniLink PCViewerTM­­ version 10.2.8.0 uppdaterad med standalone-funktion

Vår vanliga mjukvara MagniLink PCViewerTM­­ används för att visa bild från ett MagniLink läskamerasystem på en Windowsbaserad PC. Mjukvaran styr egenskaper som förstoringsgrad, färger och ljusnivå samt ger användaren möjlighet till många individuella anpassningar för bästa upplevelse.
 

Bild som visar elev bakifrån i klassrummet, sittandes vid sin PC och ser på skärmen, med hjälp av PCViewer, det som läskameran är riktad mot i läroboken.


Sedan tidigare är det med tillvalet TTS möjligt att OCR-behandla en text och få den uppläst med hjälp av den inbyggda talsyntesen. Den OCR-behandlade texten kan visas i flera olika bildvisningslägen synkroniserat med tal. Det går att OCR-behandla text från en bild som tas med den anslutna MagniLink kameran, men det går också att dra in andra dokument i programmet för att få dem OCR-behandlade. 

 

I den uppdaterade versionen finns nu, om man köper tillvalet TTS, även möjlighet att använda mjukvaran fristående/standalone, det vill säga utan kopplad läskamera. Vid köp av läskameran MagniLink S Premium 2 och MagniLink Pro ingår PCViewer och om man väljer till TTS ingår nu också standalone-funktionen. 
 

Mer information om MagniLink PCViewerTM­­