Gå till huvudinnehåll

Ett jobb hos LVI innebär intressanta arbetsuppgifter, modern teknik och spännande möten med människor! Det känns dessutom extra bra att vi i vårt arbete som tillverkare av elekroniska synhjälpmedel hela tiden arbetar för att underlätta vardagen för personer med synnedsättning och ge dem möjlighet till ökad livskvalitet. Vi är stolta över vårt arbete med att ta fram synhjälpmedel som är såväl intelligenta som användarvänliga och dessutom håller världsklass.

 

Värdegrund och kärnvärden

Vi på LVI har en gemensam värdegrund där kärnvärdena är våra grundstenar som på ett övergripande sätt talar om vad vi vill stå för idag och i framtiden samt vilka grundläggande värderingar som driver oss. Våra kärnvärden ska fungera som en vägledning för samtliga medarbetare så att det är lättare att göra medvetna val som baseras på vår gemensamma värdegrund. Våra kärnvärden är:

 

  • Trygghet
  • Delaktighet
  • Innovation

 

Grundfundamentet som dessa kärnvärden vilar på är enkelhet. Som att det ska vara enkelt att ha med LVI att göra samt vara enkelt att förstå och använda våra produkter oberoende av hur komplexa de är på insidan.

 

Känner du att dessa värdeord är viktiga för dig så kommer du trivas hos oss!

 

LVIs kärnvärden där trygghet symboliseras av en fallskärmshoppare, delaktighet av händer som lägger pussel och innovation av en raket som stiger uppåt.

Läs mer om våra kärnvärden här eller genom att klicka på bilden.

 

Väx med oss

Vi är ett expansivt företag med viljan att både företaget och du som medarbetare ska växa och utvecklas. Då LVI både utvecklar, producerar och säljer elektroniska synhjälpmedel finns det en rad olika roller och utvecklingsmöjligheter för den som börjar hos oss. Att vi dessutom finns representerade i stora delar av världen genom dotterbolag eller återförsäljare gör att det även finns möjligheter för den som söker utmaningar utomlands. Vill du växa med oss – hör av dig!

 

Intresseanmälan

Kika gärna under Lediga jobb för att se om vi aktivt söker någon personal just nu. Även om vi inte gör det så är vi alltid intresserade av fler duktiga medarbetare så gör gärna en intresseanmälan, med personligt brev och meritförteckning. Rätt som det är kanske vi behöver just dig!

 

Vad tycker våra medarbetare?

Läs intervjun med Max, elektroingenjör, som började sin karriär hos oss som sommarjobbare.