Gå till huvudinnehåll

LVI Low Vision International är en av världens ledande tillverkare av synhjälpmedel. Ta del av vårt breda utbud av produkter som underlättar vardagen för personer med synnedsättning. 

Affärsidé

Vår affärsidé är följande:

LVI Low Vision International ska, med innovation och engagerade medarbetare, skapa och marknadsföra prisvärda elektroniska synhjälpmedel i världsklass som gör vardagen enklare för personer med synnedsättning världen över.


Med ovanstående i åtanke utvecklar, producerar och säljer vi synhjälpmedel som skapar möjligheter till ett bättre liv för personer med synnedsättning. Rätt hjälpmedel till en synskadad person kan betyda oerhört mycket och ge ökad livskvalitet på många sätt, såväl privat som i arbetslivet. Våra produkter andas innovation, kvalitet, enkelhet och användarvänlighet. De ska alltid vara lätta att använda oavsett hur komplexa de är på insidan. 

MagniLink-produkter

Under varumärket MagniLink utvecklar och tillverkar vi en rad olika synhjälpmedel såsom förstorande läskameror, läsmaskiner samt programvara som fungerar både i hem-, arbets- och skolmiljö. Vi erbjuder helhetslösningar – individuellt anpassade hjälpmedel, både hård- och mjukvara, tillsammans med skräddarsydd utbildning – för att ge synskadade personer de bästa förutsättningar till ett aktivt liv i skolan, hemmet eller på arbetsplatsen. I länkarna nedan kan du ta del av mer information kring produkter för de olika miljöerna. 


LVI-produkter för hemmiljö
LVI-produkter för arbetsmiljö
LVI-produkter för skolmiljö

Övriga synhjälpmedel

Förutom våra egna MagniLink-produkter tillhandahåller vi även en del synhjälpmedel från andra leverantörer. Vi har bland annat förstoringsprogram och skärmläsare, hjälpmedel med punktskrift samt belysning i form av såväl arbetsplatsbelysning som förstoringslampor, från t.ex Glamox Luxo, Sun-Flex och Easy Lights. 

Brett sortiment av synhjälpmedel

Hela vårt sortiment hittar du på vår hemsida. Följ länken här och välj den kategori av synhjälpmedel som du vill läsa mer om. Har du frågor kring någon av våra produkter, behöver hjälp och råd eller kanske vill ha en specialanpassad utbildning så är du välkommen att kontakta oss via e-post eller telefon. Våra fullständiga kontaktuppgifter hittar du här.

 

Bild på olika synhjälpmedel i användarmiljö, bland annat läskamera, läsmaskin och förstoringslampa.