Är du student idag? Då kanske du är morgondagens medarbetare hos oss på LVI. Vi är intresserade av nyfikna, kreativa och engagerade människor och hjälper gärna till med att introducera studenter i delar av arbetslivet. Vi välkomnar därför studenter i olika skolprojekt eller examensarbeten och ser det som en slags investering i framtiden. 

 

Är du student och intresserad av att göra något slags skolprojekt eller examensarbete hos oss? Hör av dig till vår vd Henrik på henrik.blomdahl@lvi.se så får vi se om vi kan erbjuda något konkret och spännande projekt. Det är alltid välkommet att någon utomstående tittar på en uppgift utifrån sitt perspektiv och kanske hittar möjligheter eller lösningar som vi själva inte tänkt på.

 

Vi tar emot ingenjörsstudenter (mjukvara, elektronik, mekanik), ekonomistudenter samt studenter inom områdena marknad & försäljning samt logistik & lager.

 

Sommarjobb

Varje år erbjuder vi några studenter sommarjobb i vår produktion. Är du intresserad av detta så skicka även här in en ansökan till henrik.blomdahl@lvi.se