Gå till huvudinnehåll

Anpassningar för skolmiljö

 

LVI är en leverantör av kompletta lösningar för olika skolmiljöer och erbjuder en mängd olika synhjälpmedel som exempelvis läskameror och mjukvara samt installation och utbildning. Detta för att kunna erbjuda en personligt anpassad lösning som är optimerad för studiemiljön. 

Split-funktion

Ett tvåkamerasystem med så kallad split-funktion ger möjlighet till delning av skärmbilden och är idealisk för studenter i klassrum eller föreläsningssal. Med split-funktionen kan man enkelt följa med i vad som händer framme vid tavlan i klassrummet, på ena delen av skärmen, samtidigt som man kan föra anteckningar eller läsa i dokument på den andra delen. 

Portabla läskameror

En liten, smidig läskamera som är enkel att bära med sig mellan olika föreläsningssalar i skolan och hemmet är det naturliga valet för många. Antingen ansluter man läskameran till en extern monitor eller till sin Mac, PC eller Chromebook. Det går också att välja en portabel läskamera med integrerad monitor.

 

Om eleven/studenten har mycket text att gå igenom kan en text-till-talfunktion (TTS) underlätta. Det ger möjlighet att luta sig tillbaka och lyssna på texten istället för att läsa den. Det går också att läsa och lyssna till texten samtidigt vilket för många förbättrar inlärningsförmågan avsevärt. Valmöjligheterna är nästintill oändliga med LVIs läskameror. 

Utbildning

För att hitta rätt produkt och komma igång med användandet erbjuder vi flera olika utbildningar för både användare och förskrivare. Läs mer om vad vi erbjuder i utbildningsväg under utbildning

Nästa steg

Nedan visar vi olika produkter som är anpassade för användning i skolmiljö. Du kan läsa mer om dem genom att klicka på länkarna. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta en lösning som passar just dina behov. Kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta en optimal lösning. 

 

Bild på MagniLink AIR Uno, Duo och Distance. Bild på MagniLink S Premium 2 Bild på MagniLink TAB
MagniLink AIR
 
MagniLink S Premium 2
 
MagniLink TAB
 
Bild på MagniLink iTAB Bild på MagniLink WifiCam.  
MagniLink iTAB
 
MagniLink WifiCam
 

 
Bild på MagniLink Zip Premium
Bild på MagniLink Pro
Bild på MagniLink Vision
 
MagniLink Zip Premium MagniLink Pro MagniLink Vision

 

 

Utbildning  LVIs produkter