Gå till huvudinnehåll

Mässor i höst – välkommen att träffa oss!


 

Sommaren är ännu här men hösten kommer närmare. Vi är laddade för vad som komma skall och under hösten finns vi representerade på flera mässor och konferenser. Här får du möjlighet att testa våra produkter och träffa våra säljare som svarar på frågor och funderingar kring vårt utbud. Hoppas vi kan ses vid något av nedanstående tillfällen. Välkommen!

 

Kollage av bilder som visar LVIs säljare och produkter i olika utställningar.

 

Nordisk Kongress i Synpedagogik – 7 till 9 september

Nordisk Kongress i Synpedagogik 2022 hålls i Billund i Danmark och är en mötesplats för dem som arbetar med och för personer med synnedsättning i de nordiska länderna. Forskning och praxis möts och programmet erbjuder kollegialt nätverkande, kompetensutveckling och inspiration! LVI Danmark är med som utställare och har både dansk och svensk personal på plats. 
För mer information läs här.

 

Ögats dag i Gävle – 15 september

Synskadades Riksförbund Gävleborg ordnar en dag för sina medlemmar samt allmänheten och LVI finns med som utställare på Folkets hus i Gävle. 

För mer information läs här.

 

Hjälpmedelsvisning i Jönköping – 17 september

Synskadades Riksförbund Jönköping arrangerar en visning av synhjälpmedel i föreningslokalen på Ekhagsringen i Jönköping. LVI finns med som utställare. 

För mer information läs här.

 

LVI-dagarna – 29 till 30 september

För er som anmält er till LVI-dagarna (evenemanget är fullbokat och anmälan är stängd) så ser vi fram emot två givande dagar med intressanta föreläsningar och trevligt umgänge. Vi kommer även ställa ut och visa våra produkter.

För mer information läs här.

 

SHIF-S yrkeskonferens – 13 till 14 oktober

Syn- och hörselinstruktörsföreningen i Sverige, SHIF-S, har en konferens där LVI medverkar som utställare.

För mer information läs här.

Hoppas vi ses vid något av tillfällena ovan eller ytterligare evenemang som kan tillkomma framöver. Det går naturligtvis även bra att höra av sig när som helst om du funderar på något som rör våra produkter och tjänster. Vi hjälper dig gärna!