Gå till huvudinnehåll

Ny version av MagniLink PCViewer


– version 10.3.8.10 med fler användbara funktioner!
 

Bilden visar en elev som använder en läskamera och en dator med MagniLink PCViewer för att på skärmen se en förstorad bild av siffrorna i hennes mattebok.

 

Vår fantastiska mjukvara MagniLink PCViewer­­ används för att visa bild från ett MagniLink läskamerasystem på en Windowsbaserad PC. Mjukvaran styr egenskaper som förstoringsgrad, färger och ljusnivå samt ger användaren möjlighet till många individuella anpassningar för bästa upplevelse. Den nya versionen MagniLink PCViewer 10.3.8.10 har ett par nya, mycket smarta funktioner som vi presenterar nedan:
 

 • Anteckningsverktyg med flera funktioner för att rita, markera, skriva och förstora i ett dokument. Verktyget passar exempelvis utmärkt för att markera i texter eller fylla i formulär eller prov som sedan enkelt kan sparas eller skickas vidare.
   

         Skärmbild som visar anteckningsfunktionen i MagniLink PCViewer
 

 

 • Stöd för flera videoströmmar och delad bild mellan dessa, tex samtidig användning av flera MagniLink-kameror. 
   

         Två bilder som visar en elev i klassrummet som använder MagniLink mjukvara för att på sin skärm samtidigt visa bild från avstånds- och närkamera.
 

 

 • Stöd för motoriserade kameror i MagniLink AIR familjen.Du kan styra kamerorna direkt från mjukvaran via ikoner, via tangentbordet eller genom att dra med muspekaren i kamerabilden. Du kan också spara upp till tre olika kamerapositioner vilket till exempel underlättar för en elev som snabbt behöver växla mellan olika kamerapositioner
   
 • Portugisisk lokalisering vilket innebär att menyer och ikoner i programvaran kan visas på portugisiska.
   
 • PCViewer muspekare ersatt med standard Windows muspekare
   
 • Mindre buggfixar
   

 

Gratis uppdatering för befintliga användare

MagniLink PCViewer version 10.3.8.10 är en gratis uppdatering för de som redan använder MagniLink PCViewer och kan laddas ned från vår hemsida. Om du använder en av våra äldre MagniLink mjukvaror för PC (MagniLink S Software) så går det att köpa en uppgradering till senaste version av MagniLink PCViewer.

 

Mer information om MagniLink PCViewer­­