Gå till huvudinnehåll

God Jul & Gott Nytt 2024


Så går även året 2023 mot sitt slut och blir historia. Ett år där vi på LVI haft mycket att glädjas åt. Ett stort steg under året togs i och med vårt beslut om att totalrenovera och utöka våra lokaler på Verkstadsgatan i Växjö, där vi haft vår tillverkning och vårt huvudkontor ända sedan 1995. Både interiör och exteriör blir helt nya, i stilren skandinavisk design och innebär många fördelar för både oss och våra kunder.

Två bilder som visar interiören i våra lokaler på Verkstadsgatan under enoveringen.

 

Tack vare om- och tillbyggnaden kommer vi fortsatt att kunna erbjuda våra kunder högsta möjliga service, korta leveranstider, kostnadseffektiva produkter och hög kvalitet också i framtiden. Även i övrigt har 2023 varit ett bra år för LVI, där vi har kunnat skjuta fram vår position på många marknader runt om i världen. Detta tack vare gemensamma ansträningar från våra medarbetare som har gjort ett fantastiskt arbete under året.

 

Nu ser vi med tillförsikt fram emot 2024 och hoppas på ännu ett bra år, där vi kan fortsätta att leverera produkter i världsklass, som underlättar vardagen för alla de användare som behöver dem. Inom kort släpper vi också ett helt nytt system för iPad, som vi vet att många av er ser fram emot.

 

Som vanligt har LVI öppet under hela december, förutom helgdagarna, och kan ta emot förfrågningar och order samt leverera året ut. Välkommen att kontakta oss!

 

Sist, men inte minst vill vi tacka alla kunder, leverantörer och alla er andra som läser våra nyhetsbrev, för året som gått.

 

Från oss alla till er alla: en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

 

Årets julkort från LVI föreställande en älg i vinterlandskap med texten God Jul & Gott Nytt År