Gå till huvudinnehåll

ZoomText 11.0 – Släpps inom kort!


Ai Squared har nu meddelat att den nya versionen ZoomText 11.0 kommer att släppas i början av nästa år.

De som beställer ZoomText Magnifier eller Magnifier/Reader får redan nu ett serienummer som kan aktivera både den nuvarande versionen 10.1 och den kommande versionen ZoomText 11.0.

Nyheter i ZoomText 11.0

Med nya ZoomText 11,0 har både användarvänlighet och tillgänglighet ökat. Verktygsfälten har effektiviserats och primära funktioner samt kortkommandon har blivit enklare att använda. Här nedanför presenterar vi några av nyheterna:

Nya moderna verktygsfält. ZoomText har fått ett helt nytt verktygsfält som är utrustad med en ny fräsch layout med färre knappar och menyer som gör det lättare att lära sig och går snabbt och intuitivt att använda. Du kommer åt och kan hantera hela verktygsfältet med kortkommandon på tangentbordet eller musen.

Ny Appläsare. Den automatiska läsningen är nu mer effektiv och flexibel genom att man kombinerar alla ZoomTexts läsverktyg i en ny och förbättrad Appläsare. Med den nya Appläsaren kan du läsa i programmen eller i en text och växla mellan vyer direkt, utan paus och utan att förlora orienteringen.

Nytt sökverktyg. Nya sökverktyget lokaliserar snabbt vad du letar efter i olika dokument, webbsidor och e-post. Du kan effektivt söka efter ord och fraser i hela din text eller i vissa element, till exempel rubriker, former, länkar och bilder.

Ny funktion för bildutjämning. ZoomText jämnar nu ut kanterna av text (och bilder) där xFont utjämning/förstoring inte är tillgänglig. Nu ser dina PDF-dokument bättre ut än någonsin tidigare.

Ny smart inverteringsfunktion. Visa bilder som de var tänkta att ses. När du använder ZoomTexts nya smarta inverteringsfunktion, visas bilderna i deras naturliga färger, även när ZoomText inverterar skärmens ljusstyrka eller färg. Den här funktionen är än så länge endast tillgänglig i Internet Explorer 11. Stöd för andra webbläsare är på gång.

Nya kommandot genvägar. ZoomText 11 har ett helt nytt system med kortkommandon som är lättare att lära sig och att använda. Med de nya kommandotangenterna blir vi av med de välkända problemen kring programkompatibilitet som fanns i tidigare versioner av ZoomText. Du kan vara helt lugn, övergången till de nya kommandotangenterna går lätt och snabbt.

Förbättrad ZoomText/JAWS kompatibilitet. ZoomText och JAWS® 11 18 är nu officiellt kompatibla, vilket ger dig den bästa kombinationen av skärmläsande och förstoring. Här märker du att de två programmen nu arbetar tillsammans utan problem med varken förstoring eller tal.

Nya möjligheter med 1 x ZOOM. Med nya funktionen 1 x Zoom, kan du växla mellan skärmen och zooma 1 x förstoring, utan att du behöver zooma ner förstoringsgraderna eller inaktivera ZoomText Förstoring. Alla dina ZoomText funktioner förblir aktiva, och du kan arbeta helt normalt i 1 x displayen.

Information om våra övriga ZoomText-produkter  >>