Gå till huvudinnehåll

Vill du arbeta som säljare hos oss? Ansök idag.


 

LVI Low Vision International AB är en av världens ledande tillverkare av synhjälpmedel och vi arbetar med att förenkla vardagen för personer med synnedsättning. Vårt huvudkontor ligger i Växjö, där all utveckling och tillverkning sker. Vi ser det som en stor fördel att ha hela kedjan inom huset, från produktutveckling till färdig produkt samt försäljning och service. Genom våra dotterbolag och distributörer, är vi även väl representerade i hela världen. 

 

Vi söker en säljare till södra Sverige

Arbetsbeskrivning

Hos LVI jobbar du i första hand med försäljning mot kunder som AF Rehab, Försäkringskassan, Landsting och Syncentraler i södra och västra Sverige. Din främsta uppgift är att presentera och sälja vårt sortiment, samt genomföra olika typer av kundbesök, presentera nyheter och kartlägga kunders behov och utvecklingsplaner. Merparten av försäljningen sker till befintliga kunder, men även nykundsbearbetning förekommer. 

 

Exempel på övriga arbetsuppgifter:
 

  • prissättning, offertframtagning.
  • leverans, installation och utbildning hos och med slutanvändare. 
  • deltagande i mässor och utställningar.
  • ha en ständig konkurrent- och marknadsbevakning.

 

Körkort B krävs

 

Placeringsort: Växjö (ev kan annan ort inom distriktet diskuteras) 

 

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare arbetat med försäljning och är bra på att bygga relationer. Vi önskar att du har branschvana från synhjälpmedel, övriga hjälpmedel eller optikbranschen. Vi tror att du har god pedagogisk förmåga och kan hålla i produktutbildningar både för professionell personal och för slutanvändare.

För att kunna trivas i tjänsten behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift, vara van att arbeta i PC-miljö med MS Office, affärs- och CRM-system, samt gärna ha erfarenhet från branschspecifika mjukvaror såsom Zoomtext, Supernova och Jaws. Du är en serviceinriktad, ansvarstagande och trovärdig person som trivs med breda arbetsuppgifter. Du har ett stort eget driv och älskar att sälja, trivs med att planera din egen tid och uppnå uppsatta mål. Men viktigast för oss är dina personliga egenskaper och att du brinner för försäljning.

 

Ansökan

Är du intresserad av tjänsten skickar du din ansökan till petter.helge@lvi.se. Bifoga CV samt ett personligt brev där du berättar varför du söker tjänsten. Sista ansökningsdatum är 15/3, men vi ser fram emot din ansökan snarast möjligt. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. För mer information är du välkommen att kontakta Marknads & Försäljningschef Petter Helge på telefon 0470-72 77 10.