Gå till huvudinnehåll

Vi söker mjukvaruutvecklare – välkommen att söka!


Arbetsbeskrivning

LVI Low Vision International söker nu flertalet mjukvaruutvecklare som i första hand skall jobba med front-end applikationsutveckling. Applikationerna körs på följande operativsystem, Microsoft Windows, MacOS och ChromeOS men vi kommer även ta fram applikationer för Android & Linux Embedded samt iOS inom kort. Våra applikationer är i första hand avsedda för avancerad bildbehandling med tillhörande videokomprimering. En annan minst lika viktig del är design av produkten med avseende på UI/UX, eftersom det är en väsentlig del i våra produkter då slutanvändaren är synskadad. 

Kompetensprofil

Vi söker i första hand någon med några års erfarenhet av mjukvaruutveckling som vill ha ett omväxlande arbete i ett teknikintensivt företag. Du som antar denna utmaning har troligen en högskole-/universitetsexamen inom datavetenskap/systemvetenskap/programvaruteknik eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. I det här uppdraget förväntas du att driva egna projekt och gilla breda kontaktytor både internt och externt. 

 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av applikationsutveckling till Windows, macOS, iOS, Android eller webben samt att du har kunskap inom något av C/C++, C#, Objective-C, Swift, Java, JavaScript, HTML, CSS, WPF, UWP, Git eller SQL då nämnda ramverk, programspråk och verktyg kommer att innebära din vardag hos oss. Men för oss är det absolut viktigaste att du brinner för mjukvaruutveckling och kan arbeta praktiskt, oavsett vilken teknikstack du kommer ifrån.

 

Det är även meriterande om du har kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Om dig

Arbetet kräver ett djupt intresse för mjukvaruutveckling samt god allmän teknisk förståelse och intresse. Du trivs med att jobba i team och har en positiv inställning som bidrar till en bra stämning bland kollegorna. Vidare är du genuint nyfiken och kunskapstörstig och delar gärna med dig av din kunskap till andra. 

Övrig information

Arbetet omfattar heltid med tillträde snarast. Placeringsort är Växjö.

 

Vi har en aktiv personalklubb och tror att gemensamma aktiviteter bidrar till att öka trivsel och engagemang på jobbet. Vi erbjuder friskvårdvårdsbidrag, arbetstidsförkortning och möjlighet till bonus. 

 

Vår värdegrund baseras på kärnvärdena Trygghet, Delaktighet och Innovation och känner du att dessa värdeord är viktiga för dig så kommer du att trivas hos oss!

Ansökan

Är du intresserad av tjänsten skickar du in ett personligt brev tillsammans med CV till: henrik.blomdahl@lvi.se. Märk din ansökan med "Mjukvaruutvecklare". Intervjuer och urval kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Eventuella frågor besvaras av vd, Henrik Blomdahl på tel. +46(0)470–727727. Välkommen med din ansökan!

 

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

För oss är det viktigt att människor får växa, både som individer och som teammedlemmar. På vår hemsida, lvi.se/jobba-hos-oss,  kan du läsa mer om hur det är att jobba på LVI, samt söka våra lediga tjänster.  

 

Det här är LVI Low Vision International

LVI Low Vision International är en av världens ledande tillverkare av synhjälpmedel. Vårt huvudkontor ligger i Växjö. Genom våra dotterbolag och distributörer är vi väl representerade i hela världen. 
 

All utveckling och tillverkning sker på vårt huvudkontor i Växjö. Vi ser det som en stor fördel att ha hela kedjan i huset, från produktutveckling till färdig produkt samt försäljning och service. Utvecklingen av nya produkter sker i nära samarbete med användare och professionella inom synrehabiliteringen. 

LVI Low Vision International är inne i ett expansivt skede vilket innebär att förstärkningar sker på alla avdelningar och ägarstrukturen i bolaget medger stora satsningar inom produktutveckling, produktion, marknad och försäljning.