Gå till huvudinnehåll

Vi söker en marknadskommunikatör


Som marknadskommunikatör kommer du att arbeta med både moderbolagets och dotterbolagens marknadskommunikation, samt utveckla och producera marknadsföringsmaterial. Till uppgifterna hör framtagning av broschyrer, säljmanualer, nyhetsbrev, fotografering, uppdatering av hemsidor/intranät, mässaktiviteter samt löpande administrativa uppgifter. 

Du kommer att driva projekt tillsammans med en kollega, men också arbeta självständigt på egen hand. För att trivas med arbetet bör du vara välstrukturerad, noggrann och ha en god språkkänsla. Du behöver också vara kreativ med en god känsla för design. Arbetstempot är högt och det är viktigt att du tar egna initiativ samt att du kan omprioritera när det behövs. Som person har du lätt för att kommunicera med andra.

Vi söker dig med några års erfarenhet och som har en akademisk utbildning inom marknadsföring/marknadskommunikation. Du ska ha mycket goda kunskaper i arbetsverktyg som Adobe InDesign och Photoshop, samt ha vana att arbeta med webbpublicering. God dator/IT-vana och utmärkt svenska såväl som engelska i tal och skrift är också ett krav.

Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Erfarenhet av att redigera film, fotografera och arbeta med marknadsföring i sociala medier är ett plus.

Kontaktperson:

Sara Albertson, Marknadskommunikatör, tel: 0470-72 77 08
Din ansökan märkt ”Marknadskommunikatör” skickas till sara.albertson@lvi.se
Sista ansökningsdag 1 juni.

Läs hela annonsen