Gå till huvudinnehåll

Vi söker en Marknadsförare / kommunikatör


 

Hela annonsen som PDF 

Som marknadskommunikatör kommer du att arbeta med både moderbolagets och dotterbolagens marknadskommunikation, samt utveckla och producera marknadsföringsmaterial. Till uppgifterna hör framtagning av broschyrer, nyhetsbrev, sales promotion, fotografering, uppdatering av företagets hemsidor, mässaktiviteter, samt löpande administrativa uppgifter. 

Du kommer att driva projekt tillsammans med en kollega, men också arbeta självständigt på egen hand. För att trivas med arbetet bör du vara välstrukturerad, noggrann och ha en god språkkänsla. Du behöver också vara kreativ, initiativrik och ha lätt för att kommunicera med andra. 

Vi söker dig med några års erfarenhet och som har en akademisk utbildning inom marknadsföring/ marknadskommunikation. Du ska ha kunskaper i arbetsverktyg som InDesign och Photoshop, samt ha vana att arbeta med webbpublicering. God dator/IT-vana och utmärkt svenska såväl som engelska, i tal och skrift är också ett krav. Ytterligare språkkunskaper är meriterande, men dina personliga egenskaper är viktigast. Erfarenhet av att arbeta med marknadsföring i sociala medier är ett plus. Tjänsten är på 80%.

Kontaktperson: 
Sara Albertson, Marknadskommunikatör, Tel: 0470-72 77 08 
Din ansökan skickas till: 
LVI Low Vision International, Verkstadsgatan 5, 352 46 Växjö eller e-mail: sara.albertson@lvi.se 
Sista ansökningsdag 3 mars