Gå till huvudinnehåll

Vi söker en elektronikingenjör - ansök idag!


 

Arbetsbeskrivning

Vill du med din kompetens vara en viktig del i ett dynamiskt utvecklingsteam, på ett expansivt företag i Småland som leder utvecklingen med att ta fram de bästa synhjälpmedlen i världen, då är LVI rätt arbetsplats för dig! Vi använder den senaste tekniken och IoT kommer spela en väldigt stor roll i nästa generationens produkter. Användarvänlighet och enkelhet är ledord vi jobbar efter och nu söker vi dig som har goda kunskaper i elektroteknik och är redo för att bli del av den spännande utvecklingen som sker på LVI. 

 

Arbetet på utvecklingsavdelningen sker i projektteam där vi jobbar med helhetslösningar. Ditt arbete kommer vara varierande och du har nära samarbete med övriga avdelningar på företaget. Tillsammans med andra erfarna ingenjörer kommer du att arbeta brett med både analoga och digitala elektroniksystem samt teknikval, systemering, CAD, test och verifiering.

 

Exempel på arbetsuppgifter:
 

 • Elektronikutveckling/PCB CAD, rita scheman.
 • Prototypframtagning och införande i produktion.
 • Simuleringar och schemaritningar.
 • Skriva testinstruktioner, skicka för certifiering och sätta samman slutdokumentation inför lansering av den färdiga produkten.
 • Representera avdelningen i både interna och externa sammanhang.
   

Kompetensprofil:

 

 • Har en högskoleexamen i elektroteknik eller motsvarande.
 • Kunskap inom utveckling av inbyggd elektronik/system och mjukvara samt erfarenhet av C/C++ är meriterande. 
 • Vana av agile/scrum som arbetsmetod är meriterande.
 • Erfarenhet av Embedded OS såsom Yocto, Win 10 IoT är meriterande.
 • Erfarenhet av utveckling av PC applikationer i C# är meriterande.
 • Erfarenhet av EMC, RF och produktionsteknik.
   

Övriga krav:
 

 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
 • Körkort B

 

Om dig

För att lyckas i rollen som Elektronikingenjör tror vi att du är trygg i din erfarenhet och kompetens inom elektronik och har erfarenhet av att arbeta med hårdvarukonstruktion och mjukvaruutveckling till inbyggda system. Du är van vid – och trivs med – att självständigt driva projekt från start till mål. Vi ser därför gärna att du är ansvarstagande, strukturerad och metodisk i ditt arbete och dokumenterar och presenterar ditt resultat för teamet. Vi tror att du gillar en tillvaro som inte är bestämd på förhand och ser experimenterandet som en naturlig del av utvecklingsarbetet.

 

Som person är du nyfiken, kreativ och lösningsfokuserad! Du har ett stort tekniskt intresse och drivs av att testa nya idéer och lösningar. Du är en lagspelare som trivs med att jobba både i en mindre grupp lokalt och i ett större kontext i en internationell miljö med kollegorna runt om i världen. 

 

Vi ser gärna kvinnliga sökanden. 

Övrig information

Start: Omgående eller enligt överenskommelse 
Omfattning: Heltid
Placering: Växjö 

 

Vi har en aktiv personalklubb och tror att gemensamma aktiviteter bidrar till att öka trivsel och engagemang på jobbet. Vi erbjuder friskvårdvårdsbidrag, arbetstidsförkortning och möjlighet till bonus. 

 

Ansökan

Är du intresserad av tjänsten skickar du din ansökan till henrik.blomdahl@lvi.se. Bifoga CV samt ett personligt brev där du berättar varför du söker tjänsten. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta vd Henrik Blomdahl, på telefon 0470-72 77 27. Välkommen med din ansökan!

 

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Det här är LVI Low Vision International

LVI Low Vision International, arbetar för att göra varje dag enklare för personer med synnedsättning! LVI startades 1978 och är en av världens ledande tillverkare av synhjälpmedel. Huvudkontoret ligger i Växjö och vi har dotterbolag i Danmark, Norge, Schweiz, Tyskland och USA. Totalt är vi cirka 60 personer som arbetar inom koncernen och genom våra dotterbolag och distributörer är vi väl representerade i hela världen. LVI både utvecklar, producerar och säljer synhjälpmedel. All utveckling och tillverkning sker i Växjö. Vi ser det som en stor fördel att ha hela kedjan inom huset, från produktutveckling till färdig produkt samt försäljning och service. Utvecklingen av nya produkter sker i nära samarbete med användare av synhjälpmedel och professionell personal inom synrehabiliteringen. Produkterna är framtagna för att vara enkla att använda och med höga krav på tillförlitlighet och servicevänlighet. De säljs under det registrerade varumärket MagniLink.
 
2018 firade LVI 40 år i branschen. Vi tar med oss erfarenhet in i framtiden och kommer fortsätta arbeta för ännu mer innovativa lösningar som gör varje dag lättare för människor med synnedsättning.