Gå till huvudinnehåll

Våra enheter med talstöd – nu ännu bättre!


Nu är våra två produkter med inbyggt talstöd (Text To Speech) uppdaterade – läskameran MagniLink Vision TTS och läsmaskinen MagniLink Voice 2. De redan snabba maskinerna arbetar nu tre gånger snabbare – med samma precision och noggrannhet som tidigare!
 

Läskameran MagniLink Vision TTS och läsmaskinen MagniLink Voice 2


För att förenkla vardagen för de som använder dessa två enheter har förutom snabbheten, flera andra funktioner förbättrats och lagts till, som exempelvis:

Navigering med datormus. Du kan nu ta bild med muspekaren och sedan markera i bilden vad som ska OCR-behandlas och läsas upp. Du kan sedan navigera med datormusen upp, ner och i sidled i den tagna bilden samt zooma in och ut.

Uppdaterat menysystem. Efter feedback från användare och personal inom synrehabiliteringen har menysystemet uppdaterats så att enheterna nu är ännu mer användarvänliga.

Individuella profiler. Det är nu lättare att byta mellan enkel och avancerad profil. Du kan spara två olika profiler, vilka går att exportera samt importera ifall du vill använda dem på en annan enhet. 

Spara OCR-behandlad text i olika format. Det är nu möjligt att spara det som är OCR-behandlat som en ljud-fil (.wav), som en PDF eller i DocX-format. 

Lägg till och avbryt. Lägg enkelt till ytterligare text till en OCR-behandling genom att hålla ner den orangefärgade "Ta bild"-knappen en stund och enheten indikerar att bilden är tillagd. Du kan enkelt avbryta OCR-behandlingen med ett snabbt tryck på den orangefärgade "Ta bild"-knappen.

Nya röster och språk. Rösterna är uppdaterade till Vocalizer Expressive och det är nu möjligt att OCR-behandla och lyssna även på arabisk text.

För att ytterligare underlätta för användarna är bruksanvisningarna uppdaterade med enkla snabbmanualer, innehållande förklarande bilder och kortare texter, som visar de olika profilerna och hur kontrollboxen används. 

Läs mer om MagniLink Vision TTS

Läs mer om MagniLink Voice 2 


Se filmen om MagniLink Vision TTS och MagniLink Voice 2 (med engelskt tal)