Gå till huvudinnehåll

Välkommen Johan!


Sedan den 1 juni har vi en ny medarbetare på LVI. Johan Granrot är marknadskommunikatör och arbetar med webb, trycksaker och övrig marknadsföring/kommunikation. Johan har varit i branschen tidigare och har stor erfarenhet från olika typer av marknadskommunikation vilket gör att han blir en stor tillgång för LVI. Vi hälsar Johan varmt välkommen! 

 

Bild på Johan Granrot.

Fyra snabba frågor till Johan

   

Vem är du?
Jag är faktiskt ”nygammal” på LVI och några kanske känner igen mitt namn sedan tidigare. Jag lämnade LVI för cirka fem år sedan och har sedan dess varit marknads- och kommunikationsansvarig på svenska marknaden för affärsområdet Laundry på Electrolux Professional. Nu är jag alltså tillbaka, med delvis nya ögon och en breddad erfarenhet. I övrigt närmar jag mig 50-strecket med hög hastighet, är lyckligt gift, bor i villa i Växjö och har tre barn i åldrarna 12,17 och 20 år. 

 

Beskriv dig själv med tre ord:
Snäll, kreativ och stabil.

 

Intressen?
Båtliv, friluftsliv och familjen!

 

Dold talang?
Numera är det kanske en utdöende talang att kunna skriva utan att titta på tangentbordet? Eller så är det bara ett ålderstecken. Och så tror jag att jag är rätt bra på att laga mat.