Gå till huvudinnehåll

Välbesökt LVI-event i Stockholm


LVI bjöd in till en välbesökt produktvisning och lunch för våra kunder i Stockholm 28 augusti. Karin Katzler, Magnus Bringhed och Claudio Quitral från LVI höll i produktvisningar tillsammans med Torbjörn Jansson från Glamox Luxo. 
 

De 53 gästerna fick se MagniLink S, den portabla läs- och avståndskameran som kan kopplas till PC/MAC och/eller användas tillsammans med valfri bildskärm. MagniLink S är klassledande med den senaste tekniska standarden och en helt fantastisk bildkvalitet och mängder av smarta funktioner, som t ex strömförsörjning via USB3.0, videoinspelning via avståndskameran och möjlighet att få tryckt text uppläst (TTS). Dessutom erbjuds en lång rad smarta tillbehör som t ex en helt ny dockningsstation som på några sekunder förvandlar MagniLink S till en riktigt vass läskamera. 

Vi visade även BookSense, en smidig daisyspelar som t ex stödjer trådlösa hörlurar och erbjuder flashminne och radio. Torbjörn visade Wave LED, nästa generation förstoringslampa med modern och energibesparande LED-teknik.

Förutom produktvisningar fick besökarna också ta del av en god lunchbuffé från Melanders och två olika föreläsningar. Dels en mycket intressant föreläsning om hjärnans plasticitet under namnet "Var rädd om din hjärna" och dels en inspirerande föreläsning av Anna Bergholtz, som gjort sig känd som "en blind journalist som öppnar ögon". Hon bjöd på sin historia och inspirerade i hur man kan utgår från det som är möjligt - och inte tvärtom.

Stort tack till alla som kom och besökte oss denna dag!