Gå till huvudinnehåll

Två nya hjälpmedel för blinda i vårt sortiment!


BrailleSense Polaris & BrailleSense Polaris Mini
 

De båda Android-baserade anteckningsapparaterna är snabba, enkla att använda och fulla med smarta funktioner som underlättar det dagliga livet. Det finns möjlighet att installera vanliga Android-appar från Google Play, så anpassa din Polaris eller Polaris Mini med de appar som passar just dig och öka dina möjligheter till en smidigare vardag!

Bild på BrailleSense Polaris och texten "BrailleSense Polaris erbjuder den allra senaste tekniken i applikationer som är anpassade för blinda".

BrailleSense Polaris  

– den kompletta anteckningsapparaten
 

BrailleSense Polaris är ett snabbt och enkelt anteckningshjälpmedel med 32 cellers punktdisplay och kraftfull processor. Den är också fylld med massa användbara funktioner, inklusive en ordbehandlare som ger tillgång till en mängd olika filformat som doc, docx, txt, brl och brf. Användaren kan exempelvis utföra skrivuppgifter genom att använda Perkins-tangentbordet och redigera sitt arbete med hjälp av redigeringskommandon som liknar dem för Windows. Det går också att skicka e-post samt hålla ordning på sina kontakter och möten och synkronisera dem med sitt Google-konto, och mycket, mycket mer.

Läs mer om alla funktioner och finesser du hittar i BrailleSense Polaris här!
 

Närbild på BrailleSense Polaris Mini och en annan bild på en kvinna som sitter på en bänk och har en BrailleSense Polaris Mini i knät.

BrailleSense Polaris Mini

– den lilla, smidiga anteckningsapparaten
 

BrailleSense Polaris Mini är lillebror i Polarisfamiljen med 20 cellers punktdisplay och även den fylld med en massa smarta funktioner. Den Android-baserade enheten är snabb och mycket lätt – den väger endast 415 g. Enheten har likartade funktioner som den något större BrailleSense Polaris, som exempelvis möjlighet att spela upp och navigera i böcker i DAISY-format samt lyssna på FM-radio, och mycket mer.

Läs mer om hur du förenklar vardagen med en BrailleSense Polaris Mini här!


På vår webbplats har vi en teknisk jämförelse som visar likheter och olikheter mellan de båda apparaterna.
Jämförelsen hittar du längst ner på denna sida.