Gå till huvudinnehåll

Träffa LVI i höst


Hösten närmar sig och på LVI ser vi fram emot att träffa såväl kunder som andra besökare på de olika mässor och konferenser som är inbokade i kalendern. Här ges möjlighet att själv se och prova våra olika synhjälpmedel och träffa våra säljare som svarar på frågor och funderingar kring vårt utbud. Hoppas vi ses vid något av nedanstående tillfällen. Välkommen!

 

Rehacare i Düsseldorf  – 13 till 16 september

LVI är en av utställarna på årets Rehacare i Düsseldorf. Med cirka 600 utställare från mer än 35 länder är Rehacare världens största mässa för rehabilitering och vård med ett brett utbud av tillverkare och andra marknadsaktörer på plats. Vårt team kommer att presentera ett stort urval av våra lässystem för dig på plats. Välkommen att besöka oss i vår monter (Hall 5 / A13).. 
För mer information läs här.

 

LVI-dagarna i Växjö – 28 till 29 september

LVI-dagarna är en väletablerad mötesplats för alla som är verksamma inom synbranschen och syftar till att inspirera deltagarna med spännande och intressanta föreläsningar. Här finns också möjlighet att utbyta erfarenheter med branschkollegor från hela landet och tillsammans njuter vi av god mat i inspirerande miljö - en nyttig och samtidigt trevlig upplevelse som ger en bra start på hösten.

För mer information läs här där du bland annat finner årets program.

 

Ögats dag i Karlstad, Uppsala och Borlänge – 7, 11, 12 och 19 oktober

Missa inte Ögats Dag som i år uppmärksammas på flera platser. LVI deltar på följande orter och datum:

 

SeBra-mässan i Göteborg – 13 oktober

SeBra-mässan arrangeras av Synskadades Riksförbund Göteborg och här presenteras enklare vardagshjälpmedel, optik, information från samhället, habilitering och rehabilitering presenteras för allmänheten. LVI kommer att delta som utställare och visa delar av våra synhjälpmedel.

För mer information läs här.

 

 

Kollage av bilder som visar LVIs säljare och produkter i olika utställningar.