Gå till huvudinnehåll

SuperNova med stöd för Windows 10 är här!


 

Dolphin SuperNovas karaktäristiska symboler för SuperNova förstoring, förstoring och talstöd samt förstoring och skärmläsning.

Stöd för Windows 10

Nya SuperNova v15 har stöd för det nya operativsystemet Windows 10. Windows start-meny är tillbaka och det ger ett mycket effektivare arbetssätt för dig som SuperNova-användare. Den nya kompakta startmenyn innebär att det krävs mindre av förflyttning över den förstorade skärmbilden för att hitta en applikation om du använder förstoring och mus. För dig som använder talsyntes är sökfältet tillbaka och du kommer märka att det är snarlikt det praktiska arbetssättet för sökning som används i Windows 7.

Du kan även skapa flera virtuella skrivbordoch du kan enkelt skifta mellan de olika skrivborden. Detta underlättar för dig som använder förstoring att effektivt växla mellan program och att arbeta med flera uppgifter. T ex kan du ha ett skrivbord för webbläsare och e-postprogram samt ett annat som visar Word och Excel.

SuperNova 15 stödjer dessa nya Windows 10-funktioner i tillägg till alla funktioner i SuperNova 14 inklusive funktionerna skanna och läs med medföljande OCR, Bokhylla med online-uppkoppling till Legimus och MTM Taltidningar samt stöd för tryckskärm.


Nya namn på SuperNova-programmen

Dolphin har förändrat namnen på produkterna i SuperNova-familjen för att förtydliga användingsområdena.

 

Läs hela nyheten på Dolphins hemsida >>

Hämta hem en 30-dagars gratis demoprogramvara >>