Gå till huvudinnehåll

Steget före med MagniLink Vision


 

Med användaren i åtanke har LVI Low Vision International skapat ett modulärt system som ger dig möjligheten att själv utforma och välja din läskameras egenskaper. Det är dags att utforska en ny värld av läskameror, och introducera MagniLink Vision - en läskamera med oändliga möjligheter. 
 

Bild på MagniLink Vision med texten "steget före".

i design. 

Med mjuka kanter och färgkombination i ljus- och mörkgrått, kan MagniLink Vision vid första ögonkastet smälta in – eller sticka ut. 

i kvalitet. 

MagniLink Vision erbjuder bättre upplösning, klarare färger och en bildskärpa som ligger steget före. 
Våra kameror med High Resolution och High Definition går bortom alla standardlösningar, men som standard i MagniLink Vision ger de full digital bildöverföring. 

för användaren. 

Justera höjden, vinkel, välj färg, förstoringsgrad och upptäck det väldesignade läsbordet. För en idealisk arbetsposition har läsbordet en mjuk rundad framkant som är bekväm att vila händerna på. Ännu en ergonomisk fördel är MagniLink Visions låga vikt som gör den lätt att flytta.

Välj din modell.

MagniLink Vision är ett modulärt system med samma grund, läsbord och elektronik. Därefter är det upp till dig att välja din modell genom tre enkla steg. Välj först vilken kamera som ska användas, därefter vilken skärm storlek som du föredrar och till sist vilken kontrollpanel och funktioner du önskar. MagniLink Vision är leveransklar den 1 November!