Gå till huvudinnehåll

Sökes: Inköpschef med produktionsansvar


 

Söker du en nyckelroll i ett globalt bolag och vill vara med på en spännande tillväxtresa? LVI har stora expansionsplaner och söker nu nästa pusselbit inom inköp och produktion till verksamheten i Växjö.

Om tjänsten

I rollen som inköpschef med produktionsansvar har du stort eget ansvar och arbetar både strategiskt och operativt. Samarbete sker både internt och externt där du samverkar med bl.a leveransgrupp, orderhanterare och leverantörer. Du kommer ingå i företagets ledningsgrupp och rapportering direkt till VD. I rollen har du placering i Växjö men resor utomlands förekommer några gånger per år. Arbetstiderna är förlagda till dagtid måndag-fredag, möjlighet till flex erbjuds. LVI erbjuder dig friskvård och andra attraktiva personalförmåner.

 

I denna rekryteringsprocess har LVI valt att samarbeta med Poolia. Frågor om tjänsten besvaras av ansvarig konsultchef Pontus Håkansson.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som inköpschef med produktionsansvar får du en nyckelroll. Genom leverantörsutvärderingar säkerställer du att inköp sker kostnadseffektivt och enligt godkända kvalitéts- och miljökrav. Via ett coachande ledarskap driver du också produktionen framåt och säkerställer att leverans kan ske enligt uppsatta deadlines. Du har här personalansvar och motiverar arbetsgruppen till goda prestationer.

Vem är du?

Vi söker dig med god teknisk förståelse som gillar att agera likt spindeln i nätet. Du är en engagerad, driven och intresserad person som gillar att arbeta i en prestigelös organisation. Du har ett brinnande intresse för förbättring och strävar hela tiden framåt. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom inköp eller produktionsteknik alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av inköpsarbete inom tillverkningsindustrin. Du kommunicerar obehindrat i svenska och engelska, tal och skrift. Vidare förutsätts goda kunskaper i Officepaketet, erfarenhet från Monitor G5 bedöms meriterande. Körkort B är ett krav.

Om verksamheten

LVI Low Vision International, arbetar för att göra varje dag enklare för personer med synnedsättning! LVI startades 1978 och är en av världens ledande tillverkare av synhjälpmedel. Huvudkontoret ligger i Växjö och vi har dotterbolag i Danmark, Norge, Schweiz, Tyskland, Frankrike och USA. Totalt är vi cirka 60 personer som arbetar inom koncernen och genom våra dotterbolag och distributörer är vi väl representerade i hela världen.

LVI både utvecklar, producerar och säljer synhjälpmedel. All utveckling och tillverkning sker i Växjö. Vi ser det som en stor fördel att ha hela kedjan inom huset, från produktutveckling till färdig produkt samt försäljning och service. 2023 firar LVI 45 år. Vi tar med oss erfarenhet in i framtiden och kommer fortsätta arbeta för ännu mer innovativa lösningar som gör varje dag lättare för människor med synnedsättning.

Om Poolia

Att hitta rätt person till rätt plats – det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar chefer och specialister till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.