Gå till huvudinnehåll

Snart flyttar vi tillbaka - vad innebär det för dig?


Vårt huvudkontor är snart klart!

– LVI flyttar tillbaka till större och fräschare lokaler på Verkstadsgatan i Växjö 

För snart ett år sedan inleddes en total ombyggnation och renovering av vårt huvudkontor på Verkstadsgatan 5 och vi flyttade tillfälligt till andra lokaler. Arbetet börjar nu gå mot sitt slut och vi ser fram emot att snart kunna vara tillbaka i våra uppdaterade, fina lokaler. 
 

Tre bilder som visar interiör och exteriör (överst) på vårt nya huvudkontor
 

Med renoveringen kommer bland annat en ny och utökad produktionshall, en helt ny konstruktionsavdelning med omedelbar närhet till funktioner som prototyplabb, verkstad och kreativa ytor. Vi kommer också att få ett nytt innovationscenter med föreläsningssal, en mindre foto- och videostudio samt ett gym för personalen. Lokalerna kommer därmed att vara bättre anpassade för vår växande verksamhet och ger oss flera logistiska och produktionsmässiga fördelar.
 

Vad innebär flytten för dig?

Vi påbörjar flytten tillbaka till Verkstadsgatan under maj månad och kommer att finnas på vår nygamla adress från och med den 3 juni. Vi arbetar för att flytten ska påverka våra kunder, leverantörer och andra så lite som möjligt, men trots detta räknar vi med viss påverkan, framförallt kring sista veckan i maj och första veckan i juni. Vi rekommenderar därför att du som önskar leverans däromkring beställer dina system i god tid, före den 8 maj
 

Besöks- post- och leveransadress (från 3 juni)

Verkstadsgatan 5
352 46 Växjö

Telefon

Vårt telefonnummer är som tidigare: 0470-72 77 00

Välkommen att kontakta oss om du har frågor. Du når oss också per e-post enligt nedan:
 

 Bild på en flyttkartong som tejpas igen