Gå till huvudinnehåll

SigtCity 15-17 maj 2024


Denna vecka är det dags för SightCity, en av världens största mässor angående hjälpmedel för blinda och svagsynta. I år kommer mässan åter igen att hållas som hybridmässa dvs det finns chans till både digital och fysisk upplevelse. Digitalt genom att via sightcity.net ta del av utställares presentationer av sig själva och sina produkter samt att det kommer att erbjudas en del kostnadsfria föreläsningar online. Fysiska mässan sker i Kap Europa i Frankfurt (Tyskland) där tillverkare från hela världen deltar och presenterar en mängd olika produkter för besökarna.

 

LVI kommer som vanligt att delta och vi finns i monter L4.18. Om du befinner dig i Frankfurt under mässdagarna är du välkommen att besöka oss för att säga hej, ställa frågor och se vår produktlinje. Vi har ett brett utbud av synhjälpmedel, som underlättar vardagen för personer med synnedsättning, och de är perfekta för användning i hemmet, i skolan och på arbetet. Vi har både svensk och tysk personal på plats som gärna hjälper dig. Hoppas vi ses!

 

Öppettider
Onsdag 15 maj: 10:00 - 18:00
Torsdag 16 maj: 10:00 - 18:00
Fredag 17 maj: 10:00 - 16:00

 

Registrera dig i förväg och få gratis entré
Det är en mindre entréavgift till den fysiska mässan, men om du registrerar dig i förväg till SightCity 2024 får du gå in gratis. Visa bara registreringsmejlet i receptionen så får du ett gratis inträdesarmband varje dag. Här kan du registrera dig.

 

Läs mer om SightCity på sightcity.net.

 

En bild som visar nedre delen av benen på en man som går med en teknikkäpp. I bilden finns loggan för SightCity samt datumen 15-17 maj och information om att LVI har monter L4.18.