Gå till huvudinnehåll

SightCity 10-12 maj 2023


– en av världens största synmässor!

 

I mitten av maj är det dags för SightCity, en av världens största mässor angående hjälpmedel för blinda och svagsynta. I år kommer mässan åter igen att hållas i Frankfurt (Tyskland), men denna gång i Kap Europa och tillverkare från hela världen deltar och presenterar en mängd olika produkter för massor av besökare.

 

LVI kommer som vanligt att delta och vi finns i monter L4.18. Om du befinner dig i Frankfurt under mässdagarna är du välkommen att besöka oss för att säga hej, ställa frågor och se vår produktlinje. Vi har ett brett utbud av synhjälpmedel, som underlättar vardagen för personer med synnedsättning, och de är perfekta för användning i hemmet, i skolan och på arbetet. Vi har både svensk och tysk personal på plats och de hjälper dig gärna. Hoppas vi ses!

 

Öppettider
Onsdag 10 maj: 10:00 - 18:00
Torsdag 11 maj: 10:00 - 18:00
Fredag 12 maj: 10:00 - 16:00

 

Registrera dig i förväg och få gratis entré
Det är en mindre entréavgift till mässan, men om du registrerar dig i förväg till SightCity 2023 får du gå in gratis. Visa bara registreringsmejlet i receptionen så får du ett gratis inträdesarmband varje dag. Här kan du registrera dig.

 

Läs mer om SightCity på sightcity.net.

 

Bild som visar benen på en person som går med en vit käpp. Bilden visar även datumen 10-12 maj för SightCity.