Gå till huvudinnehåll

Rekordmånga deltagare på årets LVI-dagar


Efter två års uppehåll kunde LVI-dagarna åter arrangeras i föregående vecka. Det var många som gav uttryck för att det var roligt att ses igen och det märktes också på det rekordstora antalet deltagare, hela 85 personer. Många av dem deltog för första gången, vilket är extra roligt. 
 

Bildkollage från Växjö Konserthus (de två översta bilderna) samt en bild på avtackning av föreläsaren Hammurabi Barthuma.

 

Deltagarna fick lyssna till sex olika föreläsare under två dagar och enligt vår utvärderingsenkät var alla de som svarat nöjda eller mycket nöjda med både föreläsarna och valet av ämnen. De var också mycket nöjda med arrangemanget som helhet, vilket naturligtvis är glädjande för oss som arrangörer. Många av deltagarna uttryckte att det var roligt och givande att träffa och knyta nya kontakter med kollegor från andra delar av landet och att LVI-dagarna verkligen behövs. 

 

Bildkollage från LVI-dagarna som visar utställningslokalen, restaurangen, huvudrätten samt föreläsaren Hillevi Hemphälä. 

 

Förutom föreläsningarna kunde deltagarna också avnjuta en god middag på välrenommerade restaurang PM & Vänner i Växjö. Här genomfördes också ett musikquiz, där gästerna tävlade om ett fritt deltagande till nästa års LVI-dagar. Till slut kammade Karin Cederman från Syncentral Göteborg hem första priset; en flaska bubbel och ett fritt deltagande på nästa års LVI-dagar. Ett stort grattis till Karin för en välförtjänt seger!

 

Bild på Karin Cederman, vinnaren i årets tävling där första priset var ett fritt deltagande på nästa års LVI-dagar.

Karin Cederman

 

Vill du också vara med på nästa års LVI-dagar? Registrera dig för våra nyhetsbrev så missar du ingen information och får där en påminnelse om att anmäla dig när det blir dags. Du registrerar dig enkelt genom att fyllta i fältet "Anmäl dig till nyhetsbrev" som finns nederst på startsidan på vår hemsida