Gå till huvudinnehåll

Vi söker en produktutvecklare – ansök idag!


Arbetsbeskrivning

I din roll som produktutvecklare så kommer du jobba med underhåll och vidareutveckling av befintligt produktsortiment. Du kommer även vara med och designa nya produkter och lösningar och då innebär det att man deltar i projektets alla faser; design, konstruktion och materialval, simulering med beräkningar, skapa strukturer i MPS system samt bygga och utvärdera prototyper.

 

Du kommer även erbjudas att jobba som projektledare och då driva underhålls- och utvecklingsprojekt i nära samarbete med övriga avdelningar på företaget. Det ingår även resande i tjänsten för besök av underleverantörer i Sverige och utlandet.

 

Kompetensprofil:

 

  • Civil- eller Högskoleingenjör inom maskinteknik och/eller produktutveckling med helst några och minst 1-års erfarenhet i yrket.
  • Du är en van 3D-CAD användare och det är meriterande om du har erfarenhet av SolidWorks.
  • Erfarenhet från MONITOR G5 ERP-system är meriterande.

 

Övriga krav:
 

  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Körkort B

 

Om dig

Vi värdesätter personliga egenskaper som analytisk förmåga, noggrannhet och att du är ambitiös. Vidare så har du förmågan att arbeta strukturerat och hantera parallella arbetsuppgifter. Det är viktigt att du har bra samarbetsförmåga och trivs med att finna lösningar tillsammans med andra, men du bör även ha förmåga att på egen hand driva uppgifter mot utsatt mål. Sist men inte minst, du har glimten i ögat och rätt attityd!
 

Övrig information

Start: Omgående eller enligt överenskommelse 
Omfattning: Heltid
Placering: Växjö 

 

Vi har en aktiv personalklubb och tror att gemensamma aktiviteter bidrar till att öka trivsel och engagemang på jobbet. Vi erbjuder friskvårdvårdsbidrag, arbetstidsförkortning och möjlighet till bonus. 

 

Vår värdegrund baseras på kärnvärdena Trygghet, Delaktighet och Innovation och känner du att dessa värdeord är viktiga för dig så kan vår arbetsplats och detta jobb troligen vara något för dig.

 

Har du vad som krävs för att följa med oss på en fantastisk resa in i framtiden och passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst!

 

Ansökan

Är du intresserad av tjänsten skickar du din ansökan till henrik.blomdahl@lvi.se senast den 31 maj. Bifoga CV samt ett personligt brev där du berättar varför du söker tjänsten. Märk ansökan med "Produktutvecklare – LVI". Intervjuer och urval kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta vd Henrik Blomdahl, på telefon 0470-72 77 27. Välkommen med din ansökan!

 

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Det här är LVI Low Vision International

LVI Low Vision International är en av världens ledande tillverkare av synhjälpmedel. Huvudkontoret ligger i Växjö och vi har dotterbolag i Danmark, Norge, Schweiz, Tyskland och USA. Totalt är vi cirka 60 personer som arbetar inom koncernen och genom våra dotterbolag och distributörer är vi väl representerade i hela världen. LVI både utvecklar, producerar och säljer synhjälpmedel. All utveckling och tillverkning sker i Växjö. Vi ser det som en stor fördel att ha hela kedjan inom huset, från produktutveckling till färdig produkt samt försäljning och service. Utvecklingen av nya produkter sker i nära samarbete med användare av synhjälpmedel och professionell personal inom synrehabiliteringen. Produkterna är framtagna för att vara enkla att använda och med höga krav på tillförlitlighet och servicevänlighet. De säljs under det registrerade varumärket MagniLink.