Gå till huvudinnehåll

Positiv feedback på årets LVI-dagar


Bildkollage Växjö Konserthus

 

Vår stora, årliga konferens LVI-dagarna genomfördes under föregående vecka. Ett stort antal deltagare fyllde vår föreläsningssal på Växjö konserthus och fick under två dagar lyssna till olika föreläsare som delade med sig av sina kunskaper inom sina respektive expertområden. Gensvaret från årets deltagare var mycket positivt!

.

Bildkollage med porträttbilder på Lena Petersson Lindeli, Johan Hedström och Stefan Gahne, samt en bild på en applåderande publik.

 

Först ut bland föreläsarna var Lena Petersson Lindeli, Johan Hedström och Stefan Gahne, som höll sina presentationer under torsdagen. Lena föreläste om samsynsproblematik och synträning hos barn. Därefter talade Johan om OCT som verktyg för upptäckt av tidiga förändringar som föregår  synnedsättning och dagen avslutades med Stefans föreläsning på temat Idrott betyder mer än god hälsa.

 

Bildkollage från torsdagkvällens middag på PM & Vänner, som visar dryck, mat, stämning i matlokalen och till sist en bild på stand-up-komikern Hanna Voog.

 

Torsdagen avslutades med gemensam trerättersmiddag på mångfaldigt prisbelönta och erkända PM & Vänner. Här bjöds vi även på underhållning i form av stand-up, levererad av Hanna Voog som fick många att känna igen sig och dra på smilbanden.

 

Bildkollage med porträttbilder på föreläsarna Jan Johansson, Ulrica Englund Johansson och Fredrik Källmark. 

Under fredagen fick vi lyssna på Jan Johansson, som höll en föreläsning om ett aktuellt ämne; synproblem efter covid-19. Detta följdes upp med en föreläsning om stamceller och nanopartiklar av Ulrica Englund Johansson. LVI-dagarna avslutades därefter med att Fredrik Källmark delade med sig av sina kunskaper om torra ögon och gick igenom såväl symptom, som orsaker och tillgänglig behandling.

Positiv respons i vår utvärdering

Av den utvärdering som deltagarna fick fylla i framgick att dessa var mycket nöjda med årets LVI-dagar, både vad gäller arrangemanget som helhet som de olika delområden som vi frågat om. Allt ifrån föreläsare och ämnen till hotellrum, mat och lokaler visade sig vara mycket uppskattade. Denna bild förstärktes också av den feedback vi fick i samtal med olika deltagare under dagarna. Det är förstås väldigt roligt och inspirerande för oss som arrangörer. 

 

Om du deltog under årets LVI-dagar och missade att fylla i utvärderingsformuläret, så kan detta göras här

 

Vi hoppas att alla deltagare nu känner att de har fått en bra start på hösten, blivit inspirerade och knutit nya, värdefulla kontakter.

 

Bild på årets tävlingsvinnare Olof Andrén

 

Till slut ett stort grattis till Olof Andrén, som vann ett kostnadsfritt deltagande på LVI-dagarna 2024.