Gå till huvudinnehåll

Polaris uppdatering, version 3.4


finns nu för anteckningshjälpmedlen:

BrailleSense Polaris &
BrailleSense Polaris Mini

De båda Android-baserade anteckningsapparaterna är snabba, enkla att använda och fulla med smarta funktioner som underlättar det dagliga livet. Det finns möjlighet att installera vanliga Android-appar från Google Play, så anpassa din Polaris eller Polaris Mini med de appar som passar just dig och öka dina möjligheter till en smidigare vardag! HIMS har nu släppt en mjukvaru-uppdatering, version 3.4 som finns tillgänglig för både Polaris och Polaris Mini.

 

De viktigaste nyheterna i version 3.4 är:
 

  • Att det går att skräddarsy menyn, ger möjlighet att ta bort program du inte vill ha där.
  • I huvudmenyn har man lagt till Anteckningar och Exchange-e-post
  • Macro Manager ger möjlighet att skapa makron.
  • Integration mot Google Drive och Filhanteraren. Nu finns möjlighet att öppna filer direkt från Google Drive och spara dem direkt från program på Polaris. 
  • HIMS egna Google Sök finns som ett Internetverktyg i menyn vilket gör att du inte behöver starta en separat webbläsare.

 

Du uppdaterar din Polaris genom att gå till "Verktyg" i menyn på din Polaris.
 

Om BrailleSense Polaris – den kompletta anteckningsapparaten

BrailleSense Polaris är ett snabbt och enkelt anteckningshjälpmedel med 32 cellers punktdisplay och kraftfull processor. Den är också fylld med massa användbara funktioner, inklusive en ordbehandlare som ger tillgång till en mängd olika filformat som doc, docx, txt, brl och brf. 

Läs mer om BrailleSense Polaris
 

BreilleSense Polaris erbjuder den allra senaste tekniken i applikationer som är anpassade för blinda.

 

Om BrailleSense Polaris Mini – den lilla, smidiga anteckningsapparaten

BrailleSense Polaris Mini är lillebror i Polarisfamiljen med 20 cellers punktdisplay och även den fylld med en massa smarta funktioner. 

Läs mer om BrailleSense Polaris Mini
 

BrailleSense Polaris Mini underlättar för personer i farten - stoppa ner den lilla anteckningsapparaten i väskan och plocka enkelt fram den när behov uppstår - var du än befinner dig.