Gå till huvudinnehåll

Omcertifierade utan anmärkning inom kvalitet och miljö!


 

LVI Low Vison International är sedan många år tillbaka kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Nu i november var det dags för en större revision som gjordes av det ackrediterade certifieringsbolaget Intertek. Det är med glädje som vi kan konstatera att vi gick igenom granskningen utan anmärkning och ledningssystemet är nu omcertifierat enligt kraven i den nya standarden ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015. Ledningssystemet styr och leder verksamheten till ständig förbättring eller som LVIs VD Erik Bondemark uttrycker det: 

 

− Vårt ledningssystem är ett hjälpmedel för att arbeta med rätt saker, att säkerställa att beslut blir genomförda och att vår verksamhet ständigt utvecklas på ett hållbart sätt. Certifieringen är ett bevis för att vi har en systematisk metod för att utveckla våra processer och arbetssätt för ständig förbättring och det är vi stolta över. 

− Genom att vara på tårna och systematiskt arbeta fram förbättringar inom alla områden kan vi erbjuda våra kunder produkter som håller högsta klass med avseende på funktion och hållbarhet. Det är viktigt för oss att erbjuda högkvalitativa produkter som förenklar och möjliggör ett aktivt liv för synsvaga världen över, avslutar Erik.

 

LVIs kvalitetspolicy

LVIs miljöpolicy

 

Interteks symbol för certifiering enligt ISO 9001 och ISO 14001.