Gå till huvudinnehåll

Nya spännande funktioner för MagniLink Go!


 

LVI Low Vision International släpper nu version 1.1 av MagniLink Go! I uppdateringen finns flera nya funktioner som gör ditt användande enklare. Bland annat finns nu en inbyggd standby funktion för energisparande, skärmläsarläge och nya kompatibla telefoner.

 

MagniLink Go! ger omedelbar tillgång till tryckt material, och med en enkel knapptryckning startas textbearbetningen. Efter lanseringen i våras, kommer MagniLink Go! nu med flera nya funktioner, och du som redan har en licens kan ladda ner en gratis uppdatering. 

 

Flera av förbättringarna har kommit in som förslag från våra användare, t ex knyts licensen nu till SIM-kortet istället för till telefonen och du kan ställa in stand-by för att spara mobilens batteritid. 

Ytterligare nyheter är att du enklare kan dela text och bilder via Bluetooth, har möjlighet att stänga av rösterna för MagniLink Go! och istället använda röster från Talks eller Mobile Speak vid uppläsning i skärmläsarläget, samt effektivare textnavigering i stillbildsläget (snabbkommandon för att panorera mellan vänster- eller högerkanten på bilden för att underlätta läsandet). MagniLink Go! är dessutom nu kompatibel med Nokia E72.

 

Till glädje främst för våra utländska distributörer och för de lokala användare som vill komplettera med ytterligare ett språk är version 1.1 även lokaliserad till italienska och polska.

 

Uppdateringen kommer att vara gratis och kunder som har laddat ner den tidigare versionen kan uppdatera sin licens genom att installera om programvaran. Kontakta support på LVI om du har frågor kring detta eller vill veta mer!

 

support@lvi.se

Läs mer om MagniLink Go! >>