Gå till huvudinnehåll

Nya medarbetare på LVI


Tre foton i en bild på Daniel Söder, Celine Johansson och Viktor Thuné.

Triss i nya medarbetare på LVI. I måndags började Daniel Söder, Celine Johansson och Viktor Thuné sina anställningar på LVI i Växjö. Daniel kommer att arbeta som global inköpschef och Celine och Viktor kommer att arbeta med att producera våra synhjälpmedel. Vi önskar dem alla varmt välkomna ombord.

Celine

Celine kommer från Älmhult där hon närmast innan sin anställning på LVI arbetade på IKEAs distributionscentral. Hon beskriver sig själv som en spontan tjej som alltid är glad. Extra glad är hon denna vecka eftersom hon just fått tag på en lägenhet i Växjö, som också blir hennes första. På fritiden gillar hon att träna, umgås med familjen och hänga med kompisar.   

Viktor

Viktor bor i Växjö, men kommer ursprungligen från Alvesta, ca 2 mil från Växjö. Han kommer närmast från Lindab Sverige AB där han arbetade som säljare. Utanför jobbet är han fotbollstränare i Gransholms IF A-lag. Han beskriver sig själv som social, positiv och engagerad och är mycket intresserad av fotboll. Dessutom spelar han rätt mycket golf.  

Daniel

Daniel kommer närmast från Wexiödisk, där han också var inköpare. Han är 42 år och bor med sin fru och fyra barn i Växjö. Utanför arbetet är han engagerad i föreningslivet där han är ledare. Tre av fyra barn är också aktiva inom fotboll och handboll, så träningar och matcher tar upp mycket av fritiden. Daniel beskriver sig själv som strukturerad och kommunikativ, en person som har odning och reda. Han är också en duktig kock. 

Tack till Carl-Johan Bonde

Daniel Söder ersätter Carl-Johan Bonde som i somras avslutade sin nästan exakt 30-åriga tjänst på LVI och nu går vidare till ett annat Växjö-företag. Vi önskar Carl-Johan lycka till med sin nya tjänst och tackar för lång och trogen tjänst på LVI.

 

Foto från LVIs personalmatsal, där Carl-Johan Bonde avtackas med blommor och presenter.

Avtackning för Carl-Johan Bonde

 

Är du också nyfiken på att arbeta på LVI? Håll utkik efter lediga tjänster på denna sida. Här kan du också fylla i en spontan intresseanmälan och läsa mer om hur det är att arbeta hos oss.