Gå till huvudinnehåll

Nya MagniLink Zip 17"


Nya MagniLink Zip erbjuds i flera olika varianter, där skärmstorlek, kamerakvalitet, läsbord och batteridrift kan kombineras för att passa varje användare. Denna månad fokuserar vi på 17"-modellen.

En äldre dam sitter och läser tidningen med hjälp av MagniLink Zip.

MagniLink Zip 17 är en portabel läskamera med HD- eller full HD-kvalitet som också har inbyggd avståndskamera. Den har en low vision-anpassad 17,3" monitor och ett stabilt läsbord för komfortabel läsning. Den har alla funktioner som normalt finns i en vanlig, stationär läskamera, men kan enkelt fällas ihop och ställas undan eller flyttas mellan olika lokaler. 
Bild på MagniLink Zip.

Vår bästa bildkvalitet någonsin
Kamera och monitor med full HD-upplösning i kombination med flera optiska och mjukvarubaserade bildförbättringstekniker resulterar i den mest fantastiska bild som vi någonsin fått fram i en läskamera - och då är den ändå portabel.

 

Förenklade kontroller
Den nya, förenklade kontrollpanelen med både vred och knappar gör MagniLink Zip otroligt enkel att manövrera. Perfekt för exempelvis äldre användare. Samtidigt erbjuds fler funktioner i "Full function-mode", som aktiveras via ett snabbkommando.

Två elever framför MagniLink Zip i ett klassrum.

Läs mer om MagniLink Zip >>