Gå till huvudinnehåll

Nya MagniLink Zip 13"


Vi erbjuder MagniLink Zip i flera modeller, skärmstorlekar och med olika tillval.
Här presenterar vi möjigheterna med MagniLink Zip 13".


MagniLink Zip med 13,3"-skärm är den mest portabla modellen i MagniLink Zip-serien. Den har inbyggt batteri och levereras utan läsbord, vilket gör den enkel att t ex flytta mellan olika rum eller bära sig på en resa.

Läs- och avståndskamera i ett
MagniLink Zip har en kombinerad läs- och avståndskamera som är justerbar både i höjd- och sidled. Det gör att den också passar bra att använda i exempelvis ett klassrum.


Batteri ger maximal smidighet
Batteri med 5-9 timmars drifttid (beroende på vald ljusstyrka) ingår och gör MagniLink Zip bekväm att använda och bära med sig. 

MagniLink Zip är kan justera LED-belysningen och bildskärmens ljusstyrka separat. Detta gör att den passar utmärkt för ljuskänsliga användare.

Full HD - utmärkt bildkvalitet
MagniLink Zip finns med Full HD, som ger den bästa bildkvalitet vi någonsin presterat. Denna modell är idealisk för RP-användare, eftersom den erbjuder en otrolig kontrast och samtidigt en låg initialförstoring (från 1,1 gånger i 13”).


Stabilt läsbord
MagniLink Zip 13 kan fås med ett X/Y läsbord, som är ett användbart tillval för den som läser eller skriver mycket eftersom det är mycket stabilt och har bromsar i X/Y-led. 

Mer om MagniLink Zip 13 HD >>

Mer om MagniLink Zip 13 Full HD >>