Gå till huvudinnehåll

Nya MagniLink Zip 13"


Vi erbjuder MagniLink Zip i flera modeller, skärmstorlekar och med olika tillval.
Här presenterar vi möjigheterna med MagniLink Zip 13".


En dam som sitter och tittar på foton med hjälp av en MagniLink Zip

MagniLink Zip med 13,3"-skärm är den mest portabla modellen i MagniLink Zip-serien. Den har inbyggt batteri och levereras utan läsbord, vilket gör den enkel att t ex flytta mellan olika rum eller bära sig på en resa.

Läs- och avståndskamera i ett
MagniLink Zip har en kombinerad läs- och avståndskamera som är justerbar både i höjd- och sidled. Det gör att den också passar bra att använda i exempelvis ett klassrum.

Bild på MagniLink Zip FHD 13
Batteri ger maximal smidighet
Batteri med 5-9 timmars drifttid (beroende på vald ljusstyrka) ingår och gör MagniLink Zip bekväm att använda och bära med sig. 

MagniLink Zip är kan justera LED-belysningen och bildskärmens ljusstyrka separat. Detta gör att den passar utmärkt för ljuskänsliga användare.

Full HD - utmärkt bildkvalitet
MagniLink Zip finns med Full HD, som ger den bästa bildkvalitet vi någonsin presterat. Denna modell är idealisk för RP-användare, eftersom den erbjuder en otrolig kontrast och samtidigt en låg initialförstoring (från 1,1 gånger i 13”).


Stabilt läsbord
MagniLink Zip 13 kan fås med ett X/Y läsbord, som är ett användbart tillval för den som läser eller skriver mycket eftersom det är mycket stabilt och har bromsar i X/Y-led. 

Mer om MagniLink Zip 13 HD >>

Mer om MagniLink Zip 13 Full HD >>