Gå till huvudinnehåll

Ny produkt med HD! MagniLink Student Professional


 

Vår nya läskamera med HD ger en bild med högre upplösning än en traditionell läskamera. Resultatet blir bokstäver med tydligare kantlinjer, perfekt färgåtergivning och en lugn flimmerfri bild, oavsett förstoringsgrad. LVI är glada att nu lansera den populära MagniLink Student Addition med HD-kamera under namnet MagniLink Student Professional.

 

- Produktutveckling har alltid varit en naturlig del av LVI och det är viktigt att integrera nya tekniska möjligheter i våra läskameror. HD har blivit populärt för sin fantastiska bildkvalité i TV i de flesta moderna hushåll och därför var det ett ganska självklart steg för oss att försöka vidareutveckla även våra läskameror. Vi arbetar för att göra vardagen enklare för personer med synnedsättning och med HD kan vi erbjuda det bästa av det bästa, berättar Henrik Blomdahl, som är utvecklingschef här på LVI.

 

Med HD är det nu inte längre lika svårt att läsa en vanlig dagstidning, tekniken gör bilden kristallklar oavsett förstoringsgrad. Den skarpa bilden i låg förstoring, som startar redan på 1,5 gånger, hjälper människor med synnedsättning att se så mycket text som möjligt på skärmen. Exempelvis är det nu möjligt att se bredden av en A4-sida på skärmen. Detta är också användbart när du först vill få en överblick och sedan förstora en specifik del av bilden, till exempel när du vill få överblick i en större tidning. Den skarpa bilden i låg förstoringsgrad är speciellt användbar för människor med Retinitis Pigmentosa (RP). 

 

Läs mer om MagniLink Student Professional »