Gå till huvudinnehåll

Nu lanserar vi MagniLink S Premium 2


Anpassa efter dina behov

MagniLink S Premium 2 är läskameran för dig som ställer högsta krav på kvalitet och mobilitet. Med MagniLink S Premium 2 får du överlägsen bildkvalitet, modern teknik och smarta funktioner. Den är smidig att bära med sig exempelvis mellan hemmet och skolan eller arbetsplatsen och ansluts enkelt till dator (PC/Mac/Chromebook) eller bildskärm. I kombination med massor av produktiva tillbehör ger det extrem flexibilitet och valfrihet.
 

Enkel och flexibel

MagniLink S Premium är alltid tillgänglig - lätt att sätta upp och redo att användas på några sekunder. Det minimala fotavtrycket gör det möjligt att placera läskameran tätt intill en bärbar dator, antingen på vänster eller höger sida och passar också utmärkt på mindre skrivbord. Du växlar lätt mellan distans- och läsläge och behöver aldrig oroa dig över batterinivå eller borttappad laddare eftersom enheten drivs direkt av datorn.
 

Överägsen bildkvalitet, välj HD eller FHD

MagniLink S Premium 2 är baserad på den senaste tekniken och utmärker sig med en fantastisk färgåtergivning, skärpa och kontrast. Resultatet är en överlägsen bildkvalitet som ger maximal läshastighet och uthållighet. Du kan välja MagniLink S Premium 2 antingen med HD eller Full HD-kamera.
 

Programvara ingår

Programvara för användning tillsammans med dator ingår och styr läskamerans egenskaper samt ger användaren möjlighet till individuella anpassningar för bästa upplevelse. Programvaran finns i versioner för PC, Mac och Chromebook, alla med unika och innovativa funktioner.
 

TTS, ett tillval för PC och Mac

För PC och Mac kan du också välja till TTS (Text To Speech) som ett alternativ. Det ger flera funktioner, inklusive omvandling till tal med synkroniserad text. Upp till en hel A4-sida kan läsas in på en gång och med hjälp av snabbkommandon kan du snabbt och effektivt läsa in flera sidor inom loppet av några sekunder.
 

Dockningsstationer - smarta tillbehör

Med en dockningsstation omvandlas din MagniLink S Premium 2 till ett stationärt system vid behov. Du växlar mellan att ha enheten i dockningsstationen eller fristående på några sekunder.  Du kan välja mellan dockningsstation med X/Y-bord, bordsklämma eller platta.
 

En kille sitter och arbetar vid en dator kopplad till en MagniLink S Premium 2 med dockningsstation.


Läs mer om MagniLink S Premium 2