Gå till huvudinnehåll

Nu i vårt sortiment – Eyepad 5 och 7


Handhållna läskameror – elektroniska "förstoringsglas" som fungerar överallt

LVI tillhandahåller portabla handhållna läskameror av hög kvalitet, med höga krav på såväl bildkvalitet som användarvänlighet. Produkterna är smidiga och enkla att bära med sig och är till god hjälp i vardagliga aktiviteter då du behöver förstora text och bilder på kartor, prislappar i dagligvarubutiker eller etiketter på medicinburkar och mycket annat. Vårt sortiment av handhållna läskameror har nyligen utökats med produkterna nedan.

 

Eyepad 5 och Eyepad 7

Eyepad är ett elektroniskt "förstoringsglas" som med sitt smidiga format är enkelt att använda exempelvis i hemmet, på restaurangen eller i mataffären. Välj mellan Eyepad 5 och Eyepad 7. Båda har användbara funktioner som avståndsläge, referenslinjer – och möjlighet att frysa och spara bilder. Eyepad 5 har 5" skärmstorlek och ett lässtöd som kan vikas ut och användas som ett bekvämt handtag. Väljer du Eyepad 7 får du istället en större 7" skärm med ett inbyggt lässtöd. 

 

Kollage med tre bilder - en på Eyepad 5 med utfällt handtag, en på Eyepad 7 med väska och en på Eyepad 7 med inbyggt lässtöd.

 

Ta del av hela vårt sortiment av handhållna läskameror.