Gå till huvudinnehåll

Se digitala presentationer med My Board Buddy!


My Board Buddy är ett smidigt komplement till befintliga skolsystem som underlättar när en elev ska se digitala presentationer på exempelvis en smartboard i ett klassrum. Enheten fungerar även fristående tillsammans med en skärm, det vill säga utan skolsystem.
 

Två bilder. Den ena visar ett klassrum där en tjej använder sig av My Board Buddy för att ta del av lärarens presentation. Andra bilden visar kontrollpanelen.

I vissa situationer kan det vara så att en vanlig avståndskamera inte är den optimala lösningen för att titta på en presentation från en projektor/smartboard, exempelvis om eleven råkar hamna långt bak i klassrummet eller utmed sidorna. Det problemet slipper eleven med My Board Buddy.

My Board Buddy är kopplad till den dator som presentationen visas från och på så vis är det originalpresentationen som syns på elevens egna skärm. 

Kontrollpanelen har en enkel joystick som används vid förflyttning i den förstorade bilden och stora färgade knappar för att öka och minska förstoringen samt redigera färg och kontrast i bilden. My Board Buddy är helt enkelt mycket lättanvänd, och passar lika bra utanför klassrummet som exempelvis vid möten eller föreläsningar där det hålls digitala presentationer.

Låter det intressant? Kontakta oss på info@lvi.se eller ring oss på 0470-72 77 00 så kommer vi förbi och berättar mer och visar hur My Board Buddy fungerar.

Klicka här för mer information om My Board Buddy