Gå till huvudinnehåll

Vi söker en montör


1 juli 2024

Arbetsbeskrivning

Till vår produktionsavdelning söker vi dig som kan arbeta med olika delar i vår produktion, främst montering och provning av våra produkter.
 

Våra produkter är uppbyggda av moduler och består av olika typer av bildskärmar, kameror, kontrollpaneler, stativ, belysningar, läsbord mm. Dessa moduler monteras mot lager och färdiga produkter tillverkas direkt mot order i den variant som kunden behöver.

 

Arbetet sker självständigt men samordnas med produktionsavdelningens övriga personal. Varje montör ansvarar för kvalitet och funktion för den modul eller produkt som man monterat. Det ställs krav på effektivitet, noggrannhet och förmåga att förstå och lära sig av sina och andras erfarenheter. Vi jobbar nära varandra och hjälper varandra att nå avdelningens och företagets mål.

 

Arbetsuppgifterna roteras mellan personalen och målet är att man skall kunna så många olika moment som möjligt för att underlätta variation och arbetsrotation.

Kompetensprofil

Vi söker en tekniskt intresserad person som drivs av att leverera och prestera resultat på uppsatta monteringstider för moduler, men utan att kompromissa på kvalitet. Du ska vara pigg på att jobba med teknik och montering och inte vara rädd för att hugga i där det behövs.

 

Teknisk utbildning och eller erfarenhet av mekanisk montering, lödning och truckkort är meriterande, men inte ett krav. Även arbete i MONITOR G5 är meriterande.

Om dig

Arbetet kräver att du är händig, nyfiken, effektiv, noggrann och trivs med att rotera mellan olika arbetsstationer.

 

Vi har flextid och man har eget ansvar för sin orderkö. Det gör att man måste ha ett eget driv och förmåga att se till att man håller uppsatta mål och kvalitetskrav.

Övrig information

Arbetet omfattar heltid med tillträde 19 augusti eller annan överenskommen tidpunkt.

 

Vi har en aktiv personalklubb och tror att gemensamma aktiviteter bidrar till att öka trivsel och engagemang på jobbet. Vi erbjuder friskvårdvårdsbidrag, arbetstidsförkortning och möjlighet till bonus. 

 

Vår värdegrund baseras på kärnvärdena trygghet, delaktighet och innovation och känner du att dessa värdeord är viktiga för dig så kommer du att trivas hos oss!

Ansökan

Är du intresserad av tjänsten skickar du in ett personligt brev tillsammans med CV till daniel.soder@lvi.se. Märk din ansökan med "Montör" och skicka in senast den 31 juli 2024. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, efter semestern. Eventuella frågor besvaras av vår inköps- och produktionschef Daniel Söder på tel. 0470-72 77 12. Välkommen med din ansökan!

 

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

För oss är det viktigt att människor får växa, både som individer och som teammedlemmar. På lvi.se/jobba-hos-oss kan du läsa mer om hur det är att jobba på LVI, samt söka våra lediga tjänster.  

Bild på kille som står och monterar en enhet.

 

Det här är LVI Low Vision International

LVI Low Vision International är en av världens ledande tillverkare av synhjälpmedel. Huvudkontoret ligger i Växjö och vi har dotterbolag i Danmark, Norge, Schweiz, Tyskland, Frankrike och USA. Genom våra dotterbolag och distributörer är vi väl representerade i hela världen.


All utveckling och tillverkning sker i Växjö. Vi ser det som en stor fördel att ha hela kedjan i huset, från produktutveckling till färdig produkt samt försäljning och service. Utvecklingen av nya produkter sker i nära samarbete med användare och professionell personal inom synrehabiliteringen. Produkterna är framtagna för att vara enkla att använda och med höga krav på tillförlitlighet och servicevänlighet. De säljs under det registrerade varumärket MagniLink.