Gå till huvudinnehåll

Missa inte årets LVI-dagar. Ett dygn kvar...


 

Ta chansen att fylla på med energi och inspiration inför höstens arbete - men gör det idag! Sista anmälningsdag är 14 augusti.

Det blir ett spännande program!

I år kommer vi att få lyssna till flera spännande talare, bland andra Dr Michael Crossland som är en mycket erfaren föreläsare och som förra året var "keynote speaker" på European Society for Low Vision Research and Rehabilitation i Oxford. 

Rolf Lund ifrån ProVista Norge kommer att berätta om ett helt nytt koncept för syntestning och synträning och Katarina Bartuma från S:t Eriks ögonsjukhus föreläser om sambandet mellan cancer och synnedsättning.

Vi får även lyssna till lokala talare - läs mer i programmet >>.

 

Det blir en upplevelse i särklass!

LVI-dagarna arrangeras i år på Nordens första Gastrohotell - helt nybyggda PM Hotel - placerat i Växjö centrum. Hotellet drivs av den ansedda och internationellt kända restaurangen PM & Vänner, vilket borgar för en extraordinär matupplevelse. Och även rummen är något alldeles extra.

PM Hotel har för nuvarande betyg 4,9 av 5 möjliga på Hotels.com och 9,3 av 10 möjliga på Booking.com med citat som: Hotellet får full pott! Utomordentlig service och fantastisk mat och superfin inredning. Ville inte åka hem!


Mer information och anmälningsformulär till LVI-dagarna 2014 >>
 

Har vi inte fått din amälan?

Vi har fått indikationer på att det kan föreligga en risk för att alla inskickade formulär inte har nått oss. 

Om du inte fått ett mejl med en bekräftelse på att vi mottagit din anmälan ber vi dig kontakta oss så snart som möjligt, antingen på lvidagarna@lvi.se eller via telefon 0470-72 77 08 alternativt 0470-72 77 06.