Gå till huvudinnehåll

Max Borglowe - ny elektroingenjör på LVI


Vi är glada att ha fått Max Borglowe med ombord. Vi har haft förmånen att lära känna Max under några års tid då han både har sommarjobbat och gjort sitt examensarbete hos oss på LVI. Därför vet vi redan att Max är en trevlig, kompetent och entusiastisk ung man som är lätt att trivas med. 

 

Som vanligt ställer vi några frågor till våra nya medarbetare så att också du som tar del av våra nyhetsbrev har möjlighet att lära känna dem lite bättre:

 

Vem är Max Borglowe?
Jag är en snart examinerad elektroingenjör på 27 år. Efter att ha varit på ”vift” i Stockholm och Lund för jobb och studier i sammanlagt 5 år har jag nu äntligen flyttat hem igen till härliga Växjö där jag bor tillsammans med min fru och vår nyfödda dotter. Genom musikstudier i Stockholm fann jag mitt kall till elektrotekniken och påbörjade därefter min utbildning till ingenjör vid Lunds Universitet.

 

Under ett sommarjobb i LVI:s produktion fick jag även upp ögonen för deras utvecklingsavdelning. Detta blev en inkörsport till att skriva mitt examensarbete hos företaget, vilket lett mig till en anställning som elektroingenjör på LVI – en riktig drömtjänst!

 

Beskriv dig själv med tre ord
Entusiastisk, ihärdig, kreativ

 

Vad har du för intressen?
Min fritid ägnar jag åt familj och vänner, samt att pyssla med egna elektronikprojekt, digitalkonst och musik i olika former. Titt som tätt adderas nya ämnen som t.ex. jakt till min lista av intressen, men de tidigare nämnda är de som genomsyrar vardagen.

 

Finns det en dold talang?
Jag gör 3D-konst i datorprogram, samt skriver och producerar egen musik.

Vi säger varmt välkommen ombord till Max! Vi hoppas att du ska trivas lika bra med oss som vi trivs med dig!