Gå till huvudinnehåll

Mässor i vår


 

Snödroppar med fint orange solljus i bakgrunden.

 

Våren är på ingång och LVI deltar under denna tid både på stora internationella mässor och mindre lokala tillställningar. Oavsett storlek på evenemanget så är mötet med användare och kunder det viktiga för oss. Vi visar gärna vårt sortiment av synhjälpmedel och som besökare har du möjlighet att prova vissa av våra produkter samt ge feedback och ställa frågor direkt till vår personal på plats. Här är några av de ställen vi finns på i vår:


CSUN i USA

Vårt amerikanska dotterbolag LVI America medverkar på CSUN (Assistive Technology Conference) i Anaheim, Kalifornien den 19-22 mars. Både amerikansk och svensk personal finns på plats i monter 318.
 

Mer information om mässan hittas via länken CSUN 2024. 
 

Syn- och hörselkonferens i Skövde

Syn- och hörselinstruktörsföreningen i Sverige arrangerar en konferens för syn- och hörsel-instruktörer (för anmälda deltagare) den 25-26 april på hotell Scandic Billingen i Skövde. LVI finns med som utställare av synhjälpmedel. 
 

Vid frågor angående konferensen kontakta Lize Hällzon, lize.hallzon@boras.se.
 

Syndag i Skövde

SRF Skaraborg och Synskadades Vänner Skaraborg kommer inom projektet Livskvalitet att arrangera en Syndag i Skövde Kulturhus den 7 maj mellan kl 8.30-16.00 och LVI finns med som utställare.
 

För mer information och anmälan se www.livskvalitetsprojektet.se/syndagen

 

SightCity i Frankfurt

SightCity är en av världens största mässor för synhjälpmedel och arrangeras även i år som en hybrid dvs både som digital och fysisk mässa. Tillverkare från hela världen presenterar en mängd olika produkter för besökarna. LVI finns på plats den 15-17 maj i monter L4.18 med både tysk och svensk personal. 
 

Mer information om mässan hittas på www.sightcity.net.

 

Andra möjligheter att träffa oss, t.ex. fysiskt eller digitalt möte

Mässor är naturligtvis inte det enda sättet att träffa oss på LVI. Vi finns alltid tillgängliga för ett möte, oavsett om det är ett fysiskt eller digitalt sådant. Du vet väl om att vi även erbjuder olika former av utbildningar, såväl "på-plats" som webbaserade, angående våra synhjälpmedel. Är du intresserad av utbildning eller möte inom något område så tveka inte att höra av dig till din kontaktperson på LVI eller kontakta oss på info@lvi.se.
 

Vi kan visa hur våra synhjälpmedel fungerar och vill ha en dialog med dig – ett fysiskt eller digitalt möte spelar ingen roll.
Välkommen att kontakta oss!

 

Läs mer om våra utbildningsmöjligheter
Tecknad bild som visar en skärm med fyra personer som har digitalt möte.