MagniLink TAB och Windows 11


MagniLink TAB levereras med en Microsoft Surface Pro med förinstallerad Windows 10 Pro och enheten är därmed konfigurerad och slutprovad med Windows 10 Pro. Mjukvaran i MagniLink TAB är dock kompatibel även med Windows 11 Pro och vi har testat att använda den med Windows 11 Pro utan att hitta några problem. 

 

  • Om du uppdaterar din Surface Pro till Windows 11 Pro kan LVI dock inte ta något ansvar kring uppdateringen eller eventuella problem som skulle uppstå runt denna. 
  • Om du väljer att uppdatera till Windows 11 Pro rekommenderar vi att man först skapar en återställningspunkt i Windows för att underlätta återställning samt följer alla Microsofts rekommendationer och instruktioner kring uppdatering av operativsystemet. 
  • Äldre versioner av Microsoft Surface Pro är inte kompatibla med Windows 11. Om du i Windows får meddelande om att din hårdvara inte är kompatibel med Windows 11 ska den inte uppdateras. 

 

MagniLink TAB-SCS

Om du köper en MagniLink TAB-SCS (versionen som levereras utan Microsoft Surface Pro) gäller att stativet i MagniLink TAB-SCS för närvarande är anpassat för Microsoft Surface Pro modell 4, 5, 6 och 7. Framöver kommer det även att finnas en version av MagniLink TAB-SCS som passar kommande modell 8 av Microsoft Surface Pro.