Gå till huvudinnehåll

MagniLink TAB och Windows 11


MagniLink TAB levereras med en Microsoft Surface Pro med förinstallerad Windows 10 Pro och enheten är därmed konfigurerad och slutprovad med Windows 10 Pro. Mjukvaran i MagniLink TAB är dock kompatibel även med Windows 11 Pro och vi har testat att använda den med Windows 11 Pro utan att hitta några problem. 

 

  • Om du uppdaterar din Surface Pro till Windows 11 Pro kan LVI dock inte ta något ansvar kring uppdateringen eller eventuella problem som skulle uppstå runt denna. 
  • Om du väljer att uppdatera till Windows 11 Pro rekommenderar vi att man först skapar en återställningspunkt i Windows för att underlätta återställning samt följer alla Microsofts rekommendationer och instruktioner kring uppdatering av operativsystemet. 
  • Äldre versioner av Microsoft Surface Pro är inte kompatibla med Windows 11. Om du i Windows får meddelande om att din hårdvara inte är kompatibel med Windows 11 ska den inte uppdateras. 

 

MagniLink TAB-SCS

Om du köper en MagniLink TAB-SCS (versionen som levereras utan Microsoft Surface Pro) gäller att stativet i MagniLink TAB-SCS för närvarande är anpassat för Microsoft Surface Pro modell 4, 5, 6 och 7. Framöver kommer det även att finnas en version av MagniLink TAB-SCS som passar kommande modell 8 av Microsoft Surface Pro.