Gå till huvudinnehåll

Nu lanserar vi MagniLink iTAB – för iPad


MagniLink iTAB är en portabel och flexibel lösning, en kompetent läskamera som kopplas till en iPad. Denna kombination blir ett mångsidigt och användbart synhjälpmedel i kompakt format som är enkelt att ta med sig överallt.
 


Kompakt lösning för iPad

MagniLink iTAB är utvecklad för och ansluts direkt till Apples iPad-modeller via USB-Ckontakten. Det vinklingsbara stativet för iPaden gör användningen ergonomisk och en extra kontakt möjliggör laddning av iPaden medan systemet används. MagniLink iTAB levereras med en läs-/och avståndskamera med fantastisk bildkvalitet och systemet är mycket enkelt och pedagogiskt att använda.

 

Det smidiga formatet passar utmärkt för den som vill kunna använda sitt system på olika platser, t ex i hemmet och på arbetsplatsen, men kanske framförallt i skolan. Det går utmärkt att dela bilden på skärmen så att man samtidigt kan läsa ur en bok eller annan tryckt text med hjälp av iPadens kamera – och ta del av informationen på en whiteboard i klassrummet med iTabs avståndskamera. Det går även att dela bilden med andra applikationer på iPaden.
 


 

Mjukvara med många möjligheter

Hjärtat i systemet är MagniLink Viewer, vår egenutvecklade mjukvara, som enkelt laddas ned från App Store. Mjukvaran erbjuder olika visningslägen som ger ökad läshastighet, läsuthållighet och en mer avslappnad läsning. Du kan också ta del av såväl digitala som tryckta dokument. OCRfunktion ingår alltid, vilket ger möjlighet att få både tryckt och digital text uppläst. Detta är en mycket  uppskattad funktion för den som tycker att läsning är ansträngande. MagniLink Viewer stöder iPadens pekskärm och det går utmärkt att styra systemet med fingrarna på skärmen, men också med hjälp av snabbkommandon via ett Bluetoothtangentbord. 

Kompetent kombination

Tillsammans med iPadens egna appar får du här ett mycket komplett och kompetent system med mängder av användningsområden.


Använd MagniLink iTAB med en MagniLink S

MagniLink iTAB finns också tillgänglig i en version utan kamera och denna variant möjliggör användande tillsammans med vår MagniLink S som kamera som då enkelt kopplas in till enheten via USB-C. Funktionaliteten blir densamma som för versionen med egen kamera, men är en fantastisk möjlighet för den som redan har en MagniLink S och önskar använda denna tillsammans med en iPad.
 

Läs mer om MagniLink iTAB här.

 

Webbinarium

Missa inte vårt webbinarium med visning av läskamera-lösningar för iPad.

 

Tid: 15 februari klockan 11:00-12:00
 

Registrering/anmälan behövs. Registrera dig här