Gå till huvudinnehåll

MagniLink iMax – programvaran med förstoring för dig med Mac


 

LVI presenterar MagniLink iMax, programvaran som gör din Mac fullt tillgänglig. Tillsammans med läskameran MagniLink Student är MagniLink iMax en komplett och unik lösning för dig som Mac-användare. Utvecklingen av MagniLink iMax är ett resultat av samarbetet mellan LVI ochAssistiveware, som är världsledande på innovativa programvaror för tillgänglighet på Mac.

 

Bild på en bärbar dator där skärmen är öppen.

MagniLink iMax erbjuder förstoring, konturförstärkning, pekarinställningar och skärmläsning med högkvalitativ talsyntes. Förutom Text To Speech-röster i form av Infovox iVox från Acapela, har MagniLink iMax automatisk språkidentifiering i skärmläsaren, samt GhostReader – en applikation för uppläsning av dokument. Denna fungerar både enklare och bättre i jämförelse med de inbyggda funktionerna i Mac OS.

 

GhostReader har snabbkommandon för smidig uppläsning och du som användare kan lyssna på dokument i formaten Text, Word, HTML, PDF, ODT och RTF. Dessutom kan du spara texterna som Mp3-filer, för att sedan lyssna på dem via iTunes, eller ladda upp på iPod, iPad eller CD.


Med funktioner som bilddelning, stöd för dubbla skärmar, helbildsläge, flera högkontrastlägen samt en cirkulär och fyrkantig lins-zoom ger MagniLink iMax möjlighet av variera skärmläget efter just dina preferenser. Kontrastutjämningsläget ger en klar bild med tydliga kantlinjer och skarp textutjämning, oavsett förstoringsgrad.


MagniLink iMax är kompatibel med Mac OS X version 10.6 (Snow Leopard).

En 30-dagars gratis demoversion finns tillgänglig för nedladdning.
Läs mer om MagniLink iMax >>