Gå till huvudinnehåll

MagniLink ChromeViewer 4.0 – ny ännu vassare version!


För att underlätta vardagen för dig som använder en Chromebook tillsammans med en MagniLink läskamera lanserar vi nu den nya versionen 4.0 av programvaran MagniLink ChromeViewer. Den nya versionen betyder i korthet att du som Chromebook-användare får tillgång till fler och bättre funktioner med möjlighet till individuella anpassningar för bästa möjliga upplevelse. Version 4.0 innehåller bland annat ett mycket användbart anteckningsverktyg och som tillval finns en uppgraderad OCR/TTS-funktion med utökad funktionalitet. 

 

Bild på anteckningsverktyget i ChromeViewer där man markerat text med gul överstrykningspenna och fyllt i text i dokumentet.
 

 

Nytt i MagniLink ChromeViewer 4.0

 

 • Uppdaterat användargränssnitt med modern, grafisk design.  

 

 • Alla kamerafunktioner kan styras från datorns tangentbord och från menyer i mjukvaran. Detta löser problemet med att vissa kamerakontroller inte är tillgängliga från datorns tangentbord/programvara i MagniLink ChromeViewer version 3.0.

 

 • Anteckningsverktyg  
  - Rita och skriv anteckningar  
  - Spara som bild eller pdf 
  - Spara i applikationen eller exportera till hårddisken eller molnet

 

 • Tillval, ny förbättrad OCR/TTS-funktion (observera att det inte finns någon kostnadsfri OCR/TTS i MagniLink  ChromeViewer 4.0).
  - Spela upp/pausa.   
  - Navigering, bokstav för bokstav, ord för ord eller mening.     
  - Flera olika bildvisningslägen som bild, bild och ord, bild och rad, ord, rad, text.    
  - Spara i applikationen eller exportera till hårddisken eller molnet. 

 


Produktkompatibilitet för MagniLink ChromeViewer version 4.0
 

 • MagniLink S-enheter tillverkade från 1 november 2021.
 • MagniLink Pro-enheter tillverkade från 1 november 2021.
 • MagniLink Vision Premium-enheter tillverkade från 1 januari 2022.
 • MagniLink Zip-enheter tillverkade från 1 januari 2022.
  - Observera att din MagniLink Zip också måste vara utrustad med USB/HDMI-anslutning för att vara kompatibel med datoranslutning
   

Enheter tillverkade före ovanstående datum kan användas med version 4.0 efter köp av en uppgradering (fabriksuppgradering av hårdvaran)

 

Läs mer om MagniLink ChromeViewer 4.0. På produktsidan under fliken "Mjukvara" hittar du länkar till Chrome Web Store där du kan ladda ned senaste versionen.