Gå till huvudinnehåll

LVI firade designutmärkelse på red dot Design museum i Tyskland


 

I red dot design award, en av de mest kända internationella produkttävlingarna, fick MagniLink Vision kvalitetsutmärkelsen "red dot award" för utmärkt produktdesign. Priset delades ut vid en ceremoni på red dot Design Museum i Tyskland, den 4 juli.

I samband med prisutdelningen bjöds det på förstklassig underhållning och de vinnande bidragen ställdes ut på det internationellt kända muséet. Tillställningen avslutades med högtidlig galamiddag. I år medverkade designers och företag från 60 länder och 4 443 produkter ansökte om utmärkelsen inom området produkt design. LVI representerades av Erik Bondemark (VD), Henrik Blomdahl (Vice VD) och Henric Stodell (konstruktör). 

-Vi är mycket glada över designutmärkelsen och ser det som ett bevis på att vi lyckats med vår målsättning att ligga steget före vad gäller design, kvalitet och användarvänlighet för produkter till personer med synnedsättning, kommenterar Erik Bondemark, VD för LVI Low Vision International. 

Red dot design award har funnits sedan 1955 och är idag världens största och mest framstående designtävling. Tävlingen delas upp i de tre områdena "red dot award: product design", "red dot award: communication design" och "red dot award: design concept". 

 

Henrik Blomdahl, Erik Bondemark och Henric Stodell.

Läs mer på red dots egen webbplats: 
http://en.red-dot.org/2796.html?&cHash=9d2751e52ad85928059acda1772b7289&detail=8244