Gå till huvudinnehåll

LVI-dagarna 2014


 

LVI-dagarna anordnas i år torsdag-fredag den 18-19 september. Hotellet kommer att bli något alldeles extra. Den mycket välrenommerade och internationellt kända restaurangen PM & Vänner kommer i maj att öppna upp Sveriges första gastrohotell, centralt i Växjö. Det borgar för att både hotellupplevelsen i sig - och framförallt maten - kommer att bli en upplevelse utöver det vanliga.

LVI-dagarna är en väletablerad mötesplats för alla som på olika sätt arbetar inom synbranschen och syftar till att inspirera deltagarna med givande föreläsningar och möjlighet att få träffa "kollegor" från hela Sverige. Precis som tidigare år kommer vi att erbjuda ett spännande program med några av synvärldens förgrundsfigurer som föreläsare. 

Diskussioner med våra föreläsare pågår fortfarande och programmet är därför ännu inte fastställt. Vi kommer att återkomma med ett färdigt program så snart detta är klart. 

Vi tar däremot gärna emot anmälningar redan nu. Boka din plats före 1 juni, så får du 200 kr i rabatt. Vi kommer också att erbjuda rum i olika kategorier för samma pris och kommer därför att tillämpa principen "först-till-kvarn" på rum i executive-klass.

Priset per deltagare, inklusive kursavgift och helpension, är 2 495 kr exkl moms.

Välkommen att anmäla dig - vi ser fram emot att träffa dig!

Anmäl dig här >>