Gå till huvudinnehåll

LVI-dagarna 2011 blev en succé!


 

LVI-dagarna arrangerades i år mitt i Glasriket på Kosta Boda Art Hotel och blev en formidabel succé. Sammantaget deltog 80 personer i konferensen för att ta del av föreläsningar, byta erfarenheter, äta god mat och mycket annat. Svaren från den undersökningsenkät som delades ut innehöll nästan enbart superlativ och det är vi mycket glada över.

Hotellet var i sig en upplevelse och många deltagare utnyttjade möjligheten att besöka glasshopparna och outlet-butikerna som ligger strax utanför dörren. 

De inspirerande föreläsarna gav oss uppdaterad information om forskningens senaste framsteg inom synområdet tillsammans med praktiska exempel. 

LVI visade också sina produkter och särskilt intresse rönte nyheten MagniLink Vision TTS. Detta är en läsTV med talfunktion, som läser upp texten samtidigt som den visas på pekskärmen. Se gärna vårpresentationsfilm om MagniLink Vision TTS >>.

-Kosta Boda Art Hotel, i hjärtat av Småland, förmedlar mycket av det som också LVI står för - det förenar den småländska traditionen och företagsamheten med modernitet och framåtanda. Därför var det roligt att lägga LVI-dagarna just här, kommenterar Erik Bondemark, VD för LVI Low Vision International AB.

Konferensen avslutades med en uppskattad guidad rundtur i glashyttan. 

Vi vill passa på att rikta ett varmt tack till alla som deltog, och ett särskilt tack till alla föreläsare! Gå gärna in på vår facebook-sida, där ni hittar ett stort antal bilder från konferensen.

 

Bildkollage från LVI-dagarna 2011.