Gå till huvudinnehåll

Larry Lake ny representant för LVI Nordamerika


 

Bild på Fredrik Cornelius och Larry Lake.

LVI är glada över att kunna presentera en ny samarbetsform med en av våra distributörer på USA-marknaden. Larry Lake, som via sitt distributionsföretag VisionCue under många år varit återförsäljare för våra produkter, har sedan juli 2011 gått in i en ny roll som försäljningschef för LVI North America. Larry har genom åren byggt upp en gedigen kunskap om våra produkter och gjort sig känd för sin utmärkta kundservice. 
Larry kommer nu att inrikta sig på att utöka vår marknadsandel på USA-marknaden – och timingen kunde inte varit bättre. LVI skördar försäljningsframgångar i Nordamerika med en fräsch produktportfölj och en stark marknadsavdelning från vårt huvudkontor i ryggen. 

Vår områdeschef för USA och Canada, Fredrik Cornelius, kommer att fortsätta arbeta som en länk mellan LVI, Växjö och LVI North America i Portland, Oregon. 

Satsningen är en del i vår strategi för att ta oss till nästa nivå i distributionen på den globala marknaden och som syftar till ökad service och leveranskvalitet tillsammans med ett ökat sälj- och kundfokus på respektive marknader. 

Vi önskar Larry lycka till i sin nya roll! 

Erik Bondemark 
VD 
Low Vision International AB